Strana 62 od 398 PrvaPrva ... 1252606162636472112162 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 611 do 620 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Junior Member
    Datum registracije
    05.01.2012
    Godina
    52

Podrazumevano

Što se tiče žičara koje još ne rade, potrebno je da se spoje neka dva transformatora između kojih je dolina u koju je vetar navejao sneg do visine od oko 1.7 metara. Zbog toga imaju malo problema da iskopaju kanal za kablove.

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Poseban ski pass za gondolu? Jel su to tamo dva ski centra: jedan stari i jedan novi? Fali vam jos jedan, pa da budete srpske tri doline: ravniste, zubic i "bem-li-ga", hahahah! Sta se radi, da ne verujes. Da nije tuzno, bilo bi smesno

Junior Member
    Datum registracije
    05.01.2012
    Godina
    52

Podrazumevano

Ja mislim da je potreban onaj isti ski pass kao i za postojeće žičare. Kad je rečeno da gondola ne može da se koristi besplatno, logično je da se mislilo na potpuno besplatno. Dakle, ili kupiš jedinstveni ski pass ili ga dobiješ besplatno kao gost hotela.

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

haha, recenica koja pocinje sa "da ne bude zabune" me zbunila totalno!

Junior Member
    Datum registracije
    05.01.2012
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od vlada019 Pogledati poruku
    ...Inače da ne bude zabune vožnja gondolom Nije besplatna ,samo onaj ko ima ski pas koji se kupuje nezavisno ili se dobija u Hotelu dok traje probni free period ( za goste hotela).Trebalo bi da ima i samo za voznju...
    Kad sam detaljnije pročitao, mene zbunjuje ova gore plava rečenica Da li to znači da sa ski passom može da se koristi gondola kao i žičare, a da može da se kupi neka jeftinija karta koja će važiti samo za jednu vožnju gondolom?

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Ja verujem da je kao za bilo koji ski lift: imas skipass za dnevno koriscenje (ili vise dana) ili pojedinacnu voznju. U slucaju gondole gosti hotela dobijaju posebnu kartu koja im omogucava da BEZ kupovine ski karte na salteru SS se voze gondolom - ali ta hotelska karta onda vazi SAMO za gondolu ili za ceo sistem zicara na SP, to nije precizirano? Drugim recima, da li gosti hotela dobijaju besplatan ski pass za ceo sistem zicara ili samo za gondolu pa da piche gore-dole ko liftom, ceo dan? "Super", ako je samo za gondolu, bas su se pretrgli...

Senior Member
    Datum registracije
    29.11.2010
    Godina
    45

Podrazumevano

Hahahaha, gluposti nikada kraja. Skrnav je nacin na koji se pravi ovaj ski centar, koji je stvarno mogao biti solidan. Ljudi, nigde se država ne bavi izgradnjom hotela i žičara, kao ni upravljanjem ski centrima. Pa mi imamo državni monopol u ski turizmu. Praktično svim centrima upravlja SS, i oni na žalost nas skijaša nemogu da konkurišu jedni drugima.

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Pre bih rekao privatni monopol - ova drzava je izgleda necija privatna svojina...

Senior Member
    Datum registracije
    29.11.2010
    Godina
    45

Podrazumevano

Zna li možda neko od forumaša iz okoline SP, zašto ne postoji skijališta koji gravitira Midžoru, koliko sam video, u tom delu bi moglo da bude mnogo ozbiljnijih terena od ovih koji su napravljeni?

Super Member vlada019 avatar
    Datum registracije
    12.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od nemilose Pogledati poruku
    Ja mislim da je potreban onaj isti ski pass kao i za postojeće žičare. Kad je rečeno da gondola ne može da se koristi besplatno, logično je da se mislilo na potpuno besplatno. Dakle, ili kupiš jedinstveni ski pass ili ga dobiješ besplatno kao gost hotela.
    da na ovaj ski pass se i mislilo samo sto jos uvek nije bila definisana kupovina nezavisne karte ili vec kako ce se zvati za voznju gondolom.Na primer osobe koje ne skijaju zele uzivati u pogledu iz gondole ili se prosto provozati i uzivati u pogledu iz gondole trebaju imati tu mogucnost (posebno ako se planira da gondola radi leti ako se zeli sto pre isplatiti njeno investiranje)
    http://www.staraplanina-babinzub.info

http://www.knjazevac.org.rs

Najsvezije informacije vezane za Opstinu Knjazevac i njenu okolinu.....
    Stara planina - Babin zub - Banjica - Baranica - Ravna - ...itd
    Prodaja placeva i nekretnina Stara planina
    http://nekretnine.knjazevac.org.rs/

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •