Hahahaha znaci Macak za predsednikavala svaka ti je ka' u Njegosa a ova recenica je definitivno najtacnija :
zalosna istinaIpak je ovo je Srbija, zemlja sa mnogo mogucnosti i malo reda...
![]()
Hahahaha znaci Macak za predsednikavala svaka ti je ka' u Njegosa a ova recenica je definitivno najtacnija :
zalosna istinaIpak je ovo je Srbija, zemlja sa mnogo mogucnosti i malo reda...
![]()
Bas tako Macak, ovde je sve moguce. Sto se mene tice, boricu se ski-neposlusnoscu, protiv uzasne represije!
E to mi se vec svidja! Kolika je plata?
Bolje da je bar kao guvernerska ili ex-ministarsko-finansijsko-skijasko-colmarska, inace pocinjem strajk gladju (izmedju obroka), skijam unazad na stazi - sto je inace, zakonom zabranjeno i dajem otkaz na neizabranu funkciju!
Dotle da cu sa kliskom da se spustam niz Karaman greben bez ski pasa i da bezim od retardiranih redara i to sve go! ---> Go Pro HD Hero NAKED!!!
Prso sam... moram za vikend na skijanje...![]()
kad smo vec kod ove teme, da li je na Kopaoniku dozvoljeno skijanje bez ski pasa tj. da li neko moze da me spreci da se peske (ili kako bilo popnem na recimo pocetak Pancica i spustim (van) staze?
Naravno da jeste dozvoljeno, sve dok ne ugrozavas niciju bezbednost, ukljucujuci svoju![]()
Ko se plaši da će da mu uzmu ski pass, neka kupi redovan ski pass PLUS jednu vožnju (onaj ski pass koji mu obezbeđuje 1 vožnju) - pa ako ga zaustavi da mu uzme ski pass sa sve policijom lepo mu daš taj ski pass sa 1 vožnjom, izviniš se policiji što te je tukla i odeš dalje da kupiš još jednu vožnju![]()
![]()
Dobro resenje sve dok se ne sete da provere ime i prezime i eventualno foto... Jel imaju ovi iz SS kod sebe neke rucne uredjaje koji mogu da ocitaju ski pass iz blizine? Jel postoji tako nesto uopste?? Ako postoji, onda jb...
Nažalost postoji, zgodan mali. Samo je pitanje da li su ovi naši kupili?
Mada kupili su ceo sistem pa što nebi kupili i to u paketu ...
Dovoljno je da skenira broj sa kartice i da ga u sistemu proglasi nevažećim...
E sada kada skenira dve kartice možda javi grešku a možda zapiše obe...![]()
________
Akole
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)