Ja idem sutra pa javljam kako je bilo,nadam se da ce da puste i nove staze...![]()
Ja idem sutra pa javljam kako je bilo,nadam se da ce da puste i nove staze...![]()
Ma to sto otvaraju nove staze to je lepo, ok, ali ne mogu da shvatim da neko vec tri godine ne iskoristi nesto sto mu lezi ispod zicare. Ne treba smaci sa uma da su nove staze na juznoj strani, da nemaju topove i da lako mogu da procvetaju. I sta onda, pa opet guzva, a staza lezi pa lezi.
Ako su nasipali zemlju, pa valjda su pokrili sve... Da ne bude posle zapanjio se na Staroj Planini![]()
E jos nesto, onaj moj prijatelj sto ga pomenuh, sto su mu potvrdili rezervaciju u hotelu za 12.1... Eno ga na Zlatiboru... Juce ga zvali iz hotela, te iskrsli su neki problemi, te ovo, te ono, da pomere za 15.1. i on se covek zahvalio ali ne zeli. Navodno, neproverena informacija, ponovo nestalo vode i nazalost izgleda da hotel jos uvek nije proradio.
Vreme danas perfektno temperatura -4 sunčano bez vetra.Put do skijališta prohodan odlično očišćen.Staze ispeglane za 5,snega preko 70cm.Problem danas sa četvorosedom oko 11 h zastoj od 30min,a nakon toga je pri svakoj vožnji stajao na kratko 3-4 puta.
Nove staze su već sređene i pustiće ih za vikend najkasnije !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Auuu lepote! Jel*te g.Buda, da li se na snimku sidra kod drugog, treceg stuba sa leve strani vidi ovaj novi ski-put sto povezuje nove staze sa Suncanom?
@Buda Brate,hvala ti na ovim fotografijama,ulepsao si mi vece...jedva cekam sutra!![]()
![]()
Jel ima tamo na Staroj nekih instruktora,treba mi za burazera, da li stvarno mogu da ga nauce,da li treba ranije da se zakaze itd... ?!
pa ima, moz'se nadje.. pitaj u planinskom domu, sigurno znaju nekog![]()
Bilo je skoro neke priče o tome ovde: http://www.skijanje.rs/forum/showthread.php?t=5496
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)