Slika "Kolmarica" je sa vrha Tornika,da se resi ta "misterija" vec jednom.
Slika "Kolmarica" je sa vrha Tornika,da se resi ta "misterija" vec jednom.
@HEROES
i meni se tako ucinilo, al nisam smeo da tvrdim, sad kad je to reseno moze da se nastavi sa dnevno-ski-politickim spamovanjem
стићи ћемо ми и до Брезовице и Попове Шапке, видим ја
идем сутра, па око 10 очекујте свеже вести (тј кад се сетим да куцкам)
Upravo se vratio sa Stare planine....staza konjarnik dosta omeksala ali solidno skijanje uz veci br hupsre u popodnevnim casovima....suncanu izbegavati za sada,bar do neke bolje snezne vejavice...dosta leda,pomalo kamenja i grancica,tako da skije stradaju obavezno....pohvala za ljude koji rade na zici,vrlo korektno ponasanje...
што се сад неко не јави са званичном информацијом како у хотелу ,,Стара планина'' нема воде већ два дана? аААааА?
зову ме баба Ванга, по некад
Ma ima vode u hotelu,kako nema...........dovoze cisternom i snabdevanje je redovno...........
Hvala svima na korisnim informacijama kojima potkrepljujete zvanicne informacije- dezinformacije.Malo je onih koji su dublje razumeli znacenja ovakvih foruma i svrhu njihovih postojanja, kao pretece fb, twitera i ostalih drustvenih mreža forumi su se održali godinama.Poenta je da na njima svi iznose svoja licna misljenja vesti zapažanja i sl..i da se o toem diskutuje što me veoma raduje.Naravno svaka vest je nekome dobra, nekome loša zavisno sa koje strane se gleda.Sa strane politicara svakako je dobra, dok sa strane skijaša ta vest nije jer svako ima svoje interese koji se samo do negde poklapaju-preklapaju.Ja cu licno i dalje prenositi svakodnevno vesti sa Stare planine i okoline, bez obzira na to ko od toga iam politicke koristi (-) jer javnost ima pravo da zna istinu.Tako da ako neko od nadležnih da neku inf.medijima mi je kao takvu prenesemo (agencijske vesti Tanjug, beta..) i sl koje se inače takve i prenose u originalu bez provera, ili nam daju informaciju da je visina snega ta i ta i sl..a vi u toku dana ustanovite da je situacija sasvim drugačija naravno da u potpunosti podržavam da slobodno iznesete svoj stav i svoje kritike jer na to imate svoje zakonsko i ustavno pravo.
Naravno da mi novinari (posebno lokalni) ne možemo biti eksperti iz svih oblasti - kao što su Colmar jakne, Dopelmajerove žičare i sl, zato pitamo nadležne da nam daju te informacije,kasnije se vi ljutte na nas, a ne na one koji ne rade svoj posao kako valja, pa su probili rokove i slične stvari.
Političari neka se sete svojih ,,informacija,, jer ste vi ti koji ih sutra trebate birati i treba ih stalno podsećati da govore istinu jer u protivnom Vi ste ti koji se na kraju pitate.
zato samo napred i ne štedite reči , informacije, a posebno KRITIKE ..
Izmenio/la vlada019; 06.01.2012 u 02:25.
http://www.staraplanina-babinzub.info
http://www.knjazevac.org.rs
Najsvezije informacije vezane za Opstinu Knjazevac i njenu okolinu.....
Stara planina - Babin zub - Banjica - Baranica - Ravna - ...itd
Prodaja placeva i nekretnina Stara planina
http://nekretnine.knjazevac.org.rs/
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)