Strana 260 od 719 PrvaPrva ... 160210250258259260261262270310360 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.591 do 2.600 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Member Marteen avatar
    Datum registracije
    21.02.2010
    Skije / Bord
    Nitro,DC,Academy,5150,BTM...

Podrazumevano

Zna li neko hoce li sutra pustiti jos neku zicu? jer kolko sam cuo, velika je guzva, i dosta se ceka u redu, pa makar da rasterete malo, da ne skapavamo k'o nezdravi dok cekamo....???

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Ne vidim da imaju šta još da puste sada, temperatura je u plusu tako da nema novog veštačkog snega

Bilo je nejavljivano da će u ponedeljak pustiti Mali karaman, na njemu ima dosta snega, ali verovatno nisu osnežili/sredili onaj put za nazad ka KGB (povratak) pa nisu pustili MK.

Gužve su užasne ovih 2-3 dana, ali šta da se radi, da nije veštaka verovatno ne bi radila nijedna staza - ovako mu dođe OK . Problem je da ta najnovija akomulacija još nije povezana cevima na stare pa ne može da se koristi voda iz nje (deadline je bila nova godina - ali su izvođači to probili, kažu da bi trebalo da završe to za 15tak dana).

Super Member sasacg avatar
    Datum registracije
    25.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    44

Podrazumevano

Na sajtu infokop pise da radi crna duboka,ali sam danas dobio info sa Kopaonika da to nije tacno...Ima delova gde su neke staze malo progledale,a guzve su bas zestoke

Super Member
    Datum registracije
    01.12.2008
    Skije / Bord
    Snowboard, komada nekoliko

Podrazumevano

31. decembra vreme je bilo bezveze a guzve jedva da je bilo, bordao sam ceo dan i jedva da sma morao da sacekam nekoliko puta po 5-6 korpi recimo. 1. januar slicno, do 1-2 popodne nekolicina nas zlaudjenika, onda se i ostali razbudili i poluotreznili pa su napravili malu guzvu, tako da sam napravio par krugova na dubokoj i pauzu za kafu, a kada sam oko 2 i nesto nastavio bilo je malo gurkanja ali nista ni bilizu nekadasnjim guzvama na cetvorosedu Kgb. 2. decembar, vec negde posle 12 svi su izmileli. Staze su postale opsta opasnost. Gomila ljudi koji nekontrolisnao jurcaju, padaju, mi spretniji eksiviramo one koji su se kroz guzvu sjurili ko manijaci. negde oko 13h recimo, na jednom spustu Dubokom, videli smo bar 20 padova, i izbegli za dlaku da po 2-3 puta budemo besomucno pokupljeni - pravovremenom eskivazom u stranu. Konstatovali da nije vredno i otisli na rucak, posl ekoga drugar nije ni hteo da se vrati na staze. Ja sam nekako docekao red na sestosedu, i napravio par lepih voznji nda Dubokoj, sve sredinom po hupserima: hop, hop. wheeeee. jea. uuuuu, wheeee! Hupseri poveci, a gomila skijasa uzasnuta guzvom, hupserima, i tvrdim plocama na bocnim delovima gde nisu hupseri. Padanja, naletanje jedni na druge. Spustam se nazad na centar sa idejom da se vratim gore, guzva je besomucna, a ljudi nervozni, guraju se i ne samo da su mi s etri skijas apopela na bord, nego bimi s ei na glavu popeli da mogu. Oko 15h otkopcavam vez i odustajem. Uzimam autobusku kartu i vracam se za Bg. Nisam imao razloga da forsiram, planiram ove godine jos mnogo dana na snegu, zasto da se nerviram, da rizikujem da mi neko polomi kicmu u onom haosu. Bilo mi je lepo

Junior Member
    Datum registracije
    01.01.2012
    Godina
    46

Podrazumevano

Razumem li tacno da crne staze funkcionira ni uvek? Je li ova 'crna Duboka' stvarno crna? Puno li tamo kamni? Na infokopovom video to nije vidno dobro.

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Cingis Pogledati poruku
    Razumem li tacno da crne staze funkcionira ni uvek? Je li ova 'crna Duboka' stvarno crna? Puno li tamo kamni? Na infokopovom video to nije vidno dobro.
    Brat , ta crna i nije bas crna, vise je crna Gvozdac i Ledenice
    Vise je crna jer ima puno kamenja )

Брат, это не просто черно-белая, черная более Gvozdac и морозильники ( Googl Russian )
    Это больше, поскольку он имеет много черных камней !

Pozdrav / приветствие
    Izmenio/la Ivan Bgd; 05.01.2012 u 13:46. Razlog: dopuna

Junior Member
    Datum registracije
    25.03.2009

Podrazumevano

bogami će biti i snega i otvorenih staza, na svim prognozama je padanje neizbežno, i to u potrebnim količinama

Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od beranac Pogledati poruku
    bogami će biti i snega i otvorenih staza, na svim prognozama je padanje neizbežno, i to u potrebnim količinama
    ma pusti te prognoze, vec su par puta najavljivali pristojne padavine, pa se onda kad je prognozirano prvo samo pomere za koji dan i na kraju padne neka mrvica.

Nista dok nas bez najave ne zaveje bar 1m

Junior Member
    Datum registracije
    01.01.2012
    Godina
    46

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Ivan Bgd Pogledati poruku
    Brat , ta crna i nije bas crna, vise je crna Gvozdac i Ledenice
    Vise je crna jer ima puno kamenja )
    Aga.., ako bez kamenja Gvozdac i Ledenice su više crni nego Duboka? Razumem li tacno?
    (Ne volim da koristim Googl'ov prevod. )

Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Cingis Pogledati poruku
    Aga.., ako bez kamenja Gvozdac i Ledenice su više crni nego Duboka? Razumem li tacno?
    (Ne volim da koristim Googl'ov prevod. )
    Hristos se rodi !!!

....ma sve su slicne, kratke su
    Ja licno od tih pomenutih staza vise volim Ledenice i Gvozdac, jer je manje kamikaza pocetnika tamo. Dok najvise volim van staza da skijam(na primer Crna Duboka ali ne po stazi vec bukvalno ispod sedesnjice)

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •