I koliko bi bila duga ta žičara od Babinog Zuba do Midžora?
To je ono najgore u celorici oko Dinkica i "regionalne" ekipe...oni su majstori za izmisljanje tih prica oko neresenih imovinsko pravnih odnosa...a otvorili hotel koji ni na koji nacin ne mozes kontaktirati,nema ni jednog fiksnog broja a svi mobilni nedostupni...o komunikaciji putem email-a da i ne govorim!
Sramota!
A na tv-u se slikali uredno,obukao covek svoju Colmar-icu i melje...
све је то лепо, ти нови четвороседи на Копу и све то, ал заборављате, да с Копом није то проблем (на Старој то постаје)... проблем на Копу је што то није планина за скијање, него за шишање мајмуна(неки ће да се увреде), ал већина иде на Коп како би ,,причала'' да је била на Копу и да сунча нову опрему за наредну годину...
да би се ,,нормалан'' свет вратио на Коп, а да не иде у Бугарску, која је једно 50 посто јефтинија, или у Босну, Француску, Италију (омогућио нам црвени пасош), треба МНОГО да спусте цене (да би били конкуренти са осталим ски центрима у региону)... нисам луд да идем на Коп, ако за исте, чак и мање паре постоји понуда за Алпе па таман нико у друштву да не зна да сам био било где на зимовању...
око страних инвеститора: била је једна вечера пре једно 7 година, на којој је био уговор од 250 милиона евра: 11 посто држава (инфраструктура и земља за градњу хотела) остало иностране инвестиције... наравно, тадашњи задужени за финансије је захтевао да се купи земља (која је била његова, као што је и сад), господа се лепо дигне, оде у Бугарску и уложи капитал у Банско
гондола је направљена да би неко гурнуо паре у џеп, ал ми ту, па таман се дигла цела Србија, не можемо ништа...
по мени, а многи ће да се сложе, уместо гондоле је мого шестосед са хаубом и грејачима за буљу (да се господа из хотела не би смрзавала, јер су дошли да уживају на -20) и лепо на врх Бабиног зуба и директна веза са Сунчаном долином... без икаквог везног сидра
ал то сам само ја, чобанин са Југа Србије, који не зна ништа
ипак су овакве и много битније одлуке од ове за неке друге![]()
apsolutno se slazem sa tobom
данас, за неко дивно чудо (вероватно зато што није било много људи, а и они што су били, седели су код Ђолета у кафићу, који је поскупео; овај снајпериста је за Ђолета и поскупљење, а за оне, кафић- скијаше
, само ви уживајте и не правите гужву), је било екстра: стаза је била добро сређена и чини ми се да је било око 2 цм природног снега, који је мени као бордеру пријао, касније је било доста леда, па сам опробао и вожњу на буљи, ал ништа опасно; било је и ситних каменчића и пар деоница Коњарника су биле затворене због земље...
целог дана су радели топови на Сунчаној, припремају је за отварање сутра
све је било супер, док се колега, бордер није разбионе знам шта му је требао тај дубок снег... нисам видо кад је летео, ал сам видо трагове: рупа у снегу, па једно 3 метра ништа, па о5 рупа, па тако на једно 4 места... није имао кацигу и изгледа је имао блиски сусрет с каменом...
надам се да није ништа озбиљно и желим му брз опоравак...
нек се јави они који имају више информација...
е да, лепо се проведите за дочек, убите се од алкохола и сутра сви у кревете, да би ја и екипа могли да уживамо на празној стази![]()
пре свега, срећна Нова година!
данас шта је било, ја не знам, ал изгледа нико није био на дочеку: стаза пуна![]()
Сунчана и данас није радила, ал су целог дана радили топови на Сунчаној... прелеп, сунчан дан уз превише пешака, за мало да погинем због бабу... био је и Динкић...![]()
е да, било неко ужасно камење на Коњарнику све си слупи даску, још једна повреда: брз опоравак!
што вам није јасно, а ви питајте![]()
Jel ima nekih informacija o novim stazama,jel zasnezavaju,kad se pustaju u rad?
хахахах добар виц! од прошле године није набављен ни један једини топ, а на новим стазама нема система за вештачко освеживање... тако да се чека снег, природни![]()
Ajde sneze,padaj...![]()
Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)