razmisljam da li da idem kolima do skijalista,ili onim njihovim organizovanim prevozom...isao neko tim prevozom?
razmisljam da li da idem kolima do skijalista,ili onim njihovim organizovanim prevozom...isao neko tim prevozom?
Prošle sezone parking je bio 100 dinara ceo dan. Mislim da će ove biti skuplje jer su dodali još 2 parkinga.
a cena parkinga na Torniku ove godine,zna li neko?
Prevoz od Zlatibora do Tornika:
http://www.b92.net/putovanja/vesti.p...&nav_id=569455
Napominjem da samo prenosim vest te za istinitost iste ne garantujem![]()
Na onaj deo koji spaja stazu Tornik sa Zmajevcem,i ulazi u donji siroki deo Zmajevca,ja je zovem banana.Inace danas najbolji dan na Torniku od pocetka sezone.
Da li je neko bio danas na Torniku. Daj utiske!!!!
Danas prvi put ove sezone okvasio skije baš na Torniku. Parking je poskupeo u odnosu na prošlu godinu celih 20 dinara pa je sad celodnevni 120. Nekome će i da pojeftini 40 dinara pošto ima i neka poludnevna za parking po ceni celih 60 din. Treba da zaposle nekog lopatara sa kopa da im vodi menadzment.
Dan prelep bez vetra sa dosta sunca. Staza spremna, tvrda, dovoljno osnežena sa zanemarljivo malo ledenih ploča. Zmajevac nije radio navodno je žica u kvaru, ali koliko se sa šestoseda da primetiti mogli su malo više i snega i truda da ulože u isti... Od gužve ni g, ceo dan je bio ringišpil. Granica je samo fizička sprema.
Što se mene tiče današnji dan je bio pun pogodak.
Od sutra se očekuje navala iz svih pravaca. Želim vam sve najbolje...
Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)