Danas skijasi voze slalom u Flachau. Sve isto kao i kod zena juce, prva u 15:30h, a druga voznja u 18:30h. Prenos na Eurosportu
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
poslije prve voznje sta reci ivica kostelic 11 kopalja tehnicki ispred svih ostalih i pored dvije greske koliko sam ja uspio da vidim
volkl je opet usro motku tri njihova vozaca su vozila bez greske i opet ne dovoljno
a zemljak mi u mene opet nije iznenadio ted lighety ubjedljivo tehnicki najlosiji borio se da ostane na stazi
komentator je bio legendaran mislim da polako kontam njegovu smijesnu stranu
neznam za kojeg vozaca rece ovo je njegova najbolja voznja ove sezone
a ja se pitam jeli mi gledamo istu trku poslije prve kapije covjek je otisao do obliznje trafike po burek na drugoj kapiji deku razgrno na stazu da pojede burek ko covjek na dnu 1.9 sekundi zaostatka
imena strasno slabo pamtim ali jedan od voaca je rukom zakacio kapiju
a komentator kaze na usporenom snimku kao da reziser pokusava da pronadje njegovu gresku ali je nije bilo
a covjek umalo da izgubi ruku na kapiji
ja mislim da je on napisao unaprijed sta ce da kaze....
druga voznja u toku bas me interesuje koliko ce mu vremena uzeti da pomene vidljivost na stazi kao faktor...
svaka cast za kostelica sasvimocekivano
ubijedljivo najbolji danas
i opet nordica tim pripremili skije do bola
Slazem se Flexone potpuno.. Fenomenalna trka u svakom slucaju.. 3 skijasa u 10 stotinki
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
a vidljivost/magla???faktor???
???????????
da oci nisu potrebne prilikom skijnja skijanje bi bilo omiljeni sport slijepih osoba vidljivost utice na svaki aspekt skijanja pa i na tehniku koju ja nigdje nisam pomenuo
ko se ikada nasao na prilicno nezgodnom djelu staze gdje je vidljivost bila ogranicena na nekoliko metara zna o cemu govorim
ja kad vozim bilo to skije biciklo ili auto meni magla smeta
nisam luke skywalker
i kad se uzme u obzir da su skoro svi izgubili na vremenu u drugoj voznji...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)