Ma kakvi matorci (ne sumnjam da su oni skroz kul), ekipa je bolja!!!
Ma kakvi matorci (ne sumnjam da su oni skroz kul), ekipa je bolja!!!
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
ma samo da se skija...nego da se mi vratima na Tignes...evo jedna lepa slika od danas![]()
Nista, da nebi snowbeleiver opet pao u iskusenje (oprastam mu, jer je entuzijasta), evo jos jedna za vadjenje zazubica, i malo svjezija, od prije sat vremena, sa istog skijalista, samo nesto niza nadmorska visina
![]()
u ova druga je mocnija...hahah...e cisto da se zna, nisam ti prekopirao sliku...nego sam je video danas na Tignes profilu na FB, pa reko da je postavi i ovde...a istu tu recenicu zamalo da napisem ja tebi tamo na Vremenska prognoza topicu....dobro sam bacio pogled...ispalo bi da optuzujemo jedan drugoga...a niko nece da prizna...sad sam bas pogledao za 10 min si me pretekao..heheh...ajd uzdravlje
likovi sa slike moji em poznanici em zemljaci, dobro obrati paznju na rukavice koje nose (ko da sam negdje nekad ostavljo link za iste) zajedno smo ih narucili.
a nisam ni znao da su je i na tignes profil stavili, bas bezeze, nije vise originalno :(
ps
ma zezam se, skinuo sam ja tu sliku isto sa nekog drugog foruma, ona dva kepeca u snjegu su neki anonimni tipovi, a lika koji je pravijo donju sliku stvarno poznajem, al nebitno. bitno da pada i pada....i pada.
najbolja moguca kombinacija za skijase, je da nocu pada i pada i pada(nista lepse da nocu prosetas malo a sneg pada pa ono jos skripi pod nogama) a onda oko 5 ujutro da stane taman da srede staze...i oko 8 da ogreje sunce...naravno sledecu noc opet da pada i pada i pada... lol
Fantazija, ja idem tamo 30.12 i izgleda da sneg neće da manjka!!!
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
sigurno da nece...a vi znaci idete 30og, ja sam nesto mislio da idete 6.januara....e super taman kad se vratite, imacu 7 dana lufta da slusam utiske iz prve ruke...jejejej
pa vi cete imati i super zur za novu, cini mi se da je antoine clamaran...bice vam veselo bas![]()
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)