Recimo da kazemo da sam laik sto se pripremanja staza tice, ali potpuno mi je nelogično da osposobljavaju prvo staze sa nižom nadmorskom visinom pa tek onda eventualno vrh Krvavca. Po live streamu sa vrha deluje da tamo ima ima dovoljno snega. Takođe, ako je verovati vremenskoj prognozi u sredu se očekuje kiša u donjim delovima skijališta... Ne želim da mračim ali sam svakako sam očekivao više od 2 (ili 4) staze na otvaranju..

Odgovor sa citatom
....vjerujte, da če ljudi na Krvavcu učinit sve da naprave što više staza....i nemojte se zamarat time šta je logično i šta nije...oni su profesionalci i znaju svoj zanat....BTW @chagaboo: dobar prevod....ako si ga sam uradio...
PS na vidiku je oko 30 cm snega i zahlađenje od subote....tako da mislim, da če topovi radit punom snagom...ako bude sve po planu, startamo sledeči vikend i na Pohorju....

BTW: eto vidiš, sve se može kad je interesa za to...
Tadija
Ja sam veci deo dana proveo pokusavajuci da kumu objasnim kako da se snadje na snowboardu, pa mi ovo i nije narocito tesko palo, bilo mi je svejedno, spustio sam se desetak puta.