Ovo je verovatno neka druga vrsta topova! Ne zaboravi da su nasi trebali da pokradu prvo, da prikazu sto vece cene i istovremeno da instaliraju verovatno neku najjeftiniju vrstu topova i samu tehnologiju osnezavanja :-))))
Ovo je verovatno neka druga vrsta topova! Ne zaboravi da su nasi trebali da pokradu prvo, da prikazu sto vece cene i istovremeno da instaliraju verovatno neku najjeftiniju vrstu topova i samu tehnologiju osnezavanja :-))))
Izmenio/la ski&sun; 09.12.2011 u 09:36.
A bogami biju i "naši" u plusu desni ćošak +18 doduše sunce diekno obasjava kameru i senzor![]()
________
Akole
Pa što onda nisi prozvao Miškovića, Tadića ili Dinkića po toj logici. Kada već pišemo, daj da pišemo na pravu adresu, ako nisi zadovoljan piši Skijalištu Srbije, a ako ti usluga u Konacima nije dobra piši Koletu
.
Iskreno, da si ti vlasnik Konaka&Granda, da li bi ti odgovaralo da se ne osnežava ili ne održavaju staze a da ni 1 cent ne ode iz tvog džepa??
Da Kole ima toliki uticaj na rad SS i osnežavanje verujem da bi već bilo metar veštaka i da bi striptizete na ulaznim kapijama točile šampanjac pridošlicama ski openinga.
Ma samo kazem da rade u kooperaciji,i da su verovatno pristedeli akumulaciju zbog toplog talasa koji sledi...To sto su udarili po reklamiranju kao da ce raditi sve staze,jbg to je njihova stvar,a ljudi su tu da se upecaju ili ne upecaju...
Gde si ti procitao da ce raditi sve staze? Gde si procitao da ce uopste raditi staze, osim sto bi po nekoj logici ski opening to trebao da znaci, da ce se moci skijati bar na jednoj stazi?![]()
Da me ne razumete pogresno, naravno ne branim ni ja Koleta, ali stvarno preterujete, a cak i sa optuzbama na racun SS. Pa pola Evrope kuka kako nikad gori decembar i pola skijalista jos nije otvorilo sezonu, a to su alpi i evropa! Ej! Konstruktivna kritika je jedno, ali konstantno kenjanje je nesto skroz drugo. Setite se kako je bilo na Kopu pre 2-3 godine... Ako otvore sezonu i sa samo KGB to je uspeh u ovim uslovima i na ovim prostorima!
Sefe,ja ne "kenjam".Samo kazem da ne treba ni da planiraju otvaranje sezone pocetkom decembra,kad znaju da godinama u nazad na Kopu nema ni "s" od snega u tom periodu...
Dakle,otvaranje sezone je uradjeno u korist Koleta i kompanije koji maltene poseduju ovu planinu,kako bi isti popunili kapacitete u periodu kad im niko ne dolazi...
Nego evo ja da "reklamiram" malo, ako ima snega (a izgleda da ga ima čim su otvorili sezonu
) posle zatvaranja žica ako se niste umorili:
a ako nema dovoljno snega i drugi test:
![]()
http://tv.sb.eurosport.com/alpsko-sk...o3049066.shtml
Ove tri trke su bile planirane za francuski Val d'Izer 10. i 11. decembra, uz još jednu superkombinaciju skijašica. U Val d'Izeru trenutno nema dovoljno snega za neometano održavanje trka.
Kazu mi da je danas radio samo KGB,ali da su radili topovi,pa misle da ce mozda sutra da puste Pancic
Trenutno je 7 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 7)