Ja koliko sam cuo sutra otvaranje,na kamerama videh ratrak kako taba u najvece... ai topovi bljuju vatru jos od pola4...ja idem ranom zorom![]()
Drugar mi je na Kopaoniku i rece mi da zice ne rade i da je tek za vikend planirano pustanje zica... Snijega nema dovoljno, a on je optimisticki i opremu ponio sa sobom![]()
Bitno je da je Kole uzeo dobre parice (jbg marketing je cudo),a od šankanja![]()
Pa svrha je trebala da bude i jedno i drugo...Preko dana skijanje,uvece alhohol![]()
Ali izgleda da ce biti samo pola zabave![]()
Voleo bih da neko iz skijališta saopšti zašto svi topovi ne rade ovih dana. Mogla bi da postoji malo bolja komunikacija.
E sad i Kole kriv što nije pao sneg, čovek prodavao smeštaj kao i cele godine, naravno da je radi marketing, šta je trebao da radi (da se ne reklamira)??
Slazem se da svaki trgovac daje sve od sebe da proda svoj proizvod,ali mogli su bar malo vise da se potrude,da puste topove,da srede vise od jedne staze...
Vidim sad na web kamerama -6C,a topovi miruju...
Ne znam,toliko buke oko otvaranja sezone,da bi radila samo jedna staza...Po malo neozbiljno
Trenutno je 9 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 9)