Kolko jeftinije, platio bi 20 e vishe ako može da se nadje tamo freestyle board.
Ovde daju samo freeride
Kolko jeftinije, platio bi 20 e vishe ako može da se nadje tamo freestyle board.
Ovde daju samo freeride
Cini mi se da su najnoviji model salomon skija bile 20eur dnevno + osiguranje skija 1-2 eur dnevno(ako zelis) tako da ako ih slomis nista ne placas.
E sad ako iznajmis na vise dana mozda daju popust.
Ovo sam sve slucajno nacuo dok sam cekao servis skija.
Za bord ne znam.
![]()
Bio sam u Tignesu u Le lac-u, a ove sezone cu u Val Claret, secam se da smo jednom pesacili preko zaledjenog jezera do Val Clareta, a vracali se busom i to je bilo bas zadnjeg dana kad nismo skijali. Zanima me jel zna neko kakva je povezanost ,sto se tice busa, ova dva mesta? Jer sam voleo da posle skijanja odem do bazena koji je u le lac-u, pa ne znam da li je moguce posle skijanja otici iz Val Clareta do Le laca i posle se uvece vratiti?
Imaš bus ide na svakih 20 minuta ili manje kad je zatvaranje žica. Bus do 23 časa ide na svakih 20 minuta a posle su intervali nešto duži.
To je to, hvala na odgovoru...
Odličan opis kako izgleda skijanje u Tinju početkom januara. Baš tada i ja idem tako da ću samo reči HVALA Oggy.
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
Nema na cemu![]()
Nego mene brine sneg, nema ga ni za lek za sada... :(
ne brini, vec sad moze da se skija a dok prva smena stigne bice vise nego dovoljno
vidi webcams: http://www.tignes.net/en/skiing-in-t...bcams-290.html
![]()
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)