Hvala SunCice na dodatnim informacijama. 99€ za 3 dana je stvarno izuzetno povoljno pa se ozbiljno razmišljam da na Krvavecu započnem ovu sezonu.
Hvala SunCice na dodatnim informacijama. 99€ za 3 dana je stvarno izuzetno povoljno pa se ozbiljno razmišljam da na Krvavecu započnem ovu sezonu.
Izmenio/la chaghaboo; 04.10.2011 u 09:34.
Hvala Suncice na informacijama iz prve ruke, otklonila si neke sumnje. Ja sa ekipom definitivno otvaram sezonu tamo![]()
Klopa u hodelu je extra, po principu "jedi kolko možeš" aka. "švedskog stola", bazen, a tek kreveti, što reče moj drug "jesmo spavali nas dvojaca zajedno, mogli bi nas ljudi sad nazvati pederima, ali onaj krevet vredi".
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
E, mene su bas naplasili da je Slovenije skupa za klopu i piche (doduse, isto pricaju i za Kop, a nije skuplji od Beograda), bilo bi lepo znati neke cene konkretno, da znam koliko brinuti...
Dorucak 5 eur, vecera 7 eur. Uplacuje se na licu mesta na recepciji, sta hoces i koliko dana hoces...
Prema informaciji iz skibusa, Terme su skoro popunjene. Dalje ce biti u ponudi smestaj u hotelu u Kranju.
Zoran, www.skijanje.rs
Gde mogu da se prijavim za Krvavec?
Hvala puno![]()
Krvavec bez Termi :P
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
SunCice, lepa ti je ta slika gore desno. Gde si navatala tog manekena za slikanje, lepo ti se slaže uz odelo...i osmeh![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)