Strana 237 od 719 PrvaPrva ... 137187227235236237238239247287337 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.361 do 2.370 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member sasacg avatar
    Datum registracije
    25.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    44

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

Pre 4 (cini mi se) godine je sezona pocela krajem oktobra
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Ski legenda
    Datum registracije
    20.12.2005
    Godina
    46

Podrazumevano

Ipak je bila polovina novembra

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

gotovo sam siguran da su se oktobra 2007 vrtele zice, al ok, moguce da gresim
    Izmenio/la Tadija_91; 09.10.2011 u 20:03.
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Ski legenda
    Datum registracije
    20.12.2005
    Godina
    46

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Tadija_91 Pogledati poruku
    gotovo sam siguran da su se oktobra 2007 vrtele zice, al ok

sneg je bio i oktobra ali su zice krenule sa radom od 15. novembra. Najbitnije je da bude sto kraca pauza izmedju skijanja
    http://www.infokop.net/256.html

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Ja sam bio 26. i 27. Novembra 2006. na skijanju i bilo je odlicno, kao u sred zime. Prvi dan je bilo nas 20ak na stazama, a drugi nas 5-6. Radili su Pancic, KG i Mali karaman. Skipass je bio 800 din dnevno, a 400 poludnevno i jutarnji i popodnevni. Smestaj u trokrevetnom apartmanu u Konacima je bio 1050 din. po noci, odnosno 350 po osobi i 100 za osiguranje.

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

http://www.skijanje.rs/vesti/ski-cen...ijaske-sezone/

Ski centar Kopaonik će i ove sezone u punom sjaju dočekati sve ljubitelje skijanja i drugih zimskih sportova. Tokom leta obavljeni su radovi na redovnom održavanju i pripremama postojećih staza za nastupajuću sezonu, što obuhvata antierozivne radove, kao i zatravnjivanje staza. Takođe, urađen je remont žičara, ispitivanje užadi, kao i zamena tamo gde je to bilo potrebno, pa su kompletne instalacije spremne za početak sezone.
    Od novina, osim snežnog zabavnog parka, posetiocima Kopaonika od ove sezone na raspolaganju je i klizalište koje će se nalaziti u centralnoj zoni, u "Dolini sportova" i snow board park. Takođe, postavljen je i stub rasvete, kojim je osvetljena "Dolina sportova" tako da će posetioci moći da uživaju i u noćnim satima. Čim vremenski uslovi budu dozvolili, počeće se sa proizvodnjom veštačkog snega kako bi skijalište na Kopaoniku, bilo spremano za otvaranje ski sezone.

Bezbednost skijaša je na prvom mestu, tako da se i ove godine o sigurnosti i poštovanju pravila na stazama brinu pripadnici Skijališta Srbije, Gorske službe spasavanja, pripadnici MUP-a, a o zdravstvenoj zaštiti lekari Trauma centra, odnosno Vojnomedicinske akademije.

Cene ski karata, kod najvećeg broja kategorija karata, nisu menjane u odnosu na prošlu godinu, a aktuelni cenovnici dostupni su na sajtu Skijališta Srbije (www.skijalistasrbije.rs). Već tradicionalno, u toku trajanja EXPO-ZIM-a, koji se održava na Beogradskom sajmu od 8. do 11. decembra, na štandu Skijališta Srbije, svi zainteresovani će biti u prilici da kupe ski karte sa popustom od deset odsto.

Super Member
    Datum registracije
    23.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor SLC

Podrazumevano Exit

Ove godine bi trebalo da se organizuje i Exit festival na Kopu koliko sam cuo. Trebalo bi da se to desi krajem marta, sa ciljem da se malo produzi sezona. Da li neko zna nesto o ovome?

Member
    Datum registracije
    13.02.2007
    Godina
    46

Podrazumevano

[quote=wlad;58483]http://www.skijanje.rs/vesti/ski-cen...ijaske-sezone/

Cene ski karata, kod najvećeg broja kategorija karata, nisu menjane u odnosu na prošlu godinu, a aktuelni cenovnici dostupni su na sajtu Skijališta Srbije (www.skijalistasrbije.rs).

Neverovatno!

Member
    Datum registracije
    17.12.2010
    Godina
    45

Podrazumevano

Tek sada videh cene ski pasa za ovu sezonu pa mi nesto upade u oci. Ne znam da li je to bila tema ovde na forumu, mrzelo me da gledam unazad. To je cena ski pasa u periodu od 15.3 do kraja sezone. Do ove sezone ona je bila neznatno niza u odnosu na cenu u spicu. Sada vidim 3900 din naspram 9800 u spicu sto se nije desavalo prethodnih godina. Buduci da je to najcesce moj termin na Kopaoniku znam da je cena u tom terminu bila oko 8900 (okvirno). To je vreme kada je gore do sada bilo ponajbolje skijanje u odnosu na celu sezonu pa mi nije jasno sta je u pitanju. Ili neka greska ili se iza ovakve cene krije nesto sto mi ne znamo (plan da se polako gase zice, odrzavanje nekih takmicenja...)? A mozda su samo resili da snize cenu pa kad svi pohrle u tom terminu sledece sezone ce vratiti cenu na staro kao i onaj desetodnevni sezonski od prosle godine.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •