Stanje sa smještajem - katastrofa. Club A i Putnik ne rade, Grand i Anđela puni. Samo Konaci i Jat, što mi je bezveze....
Stanje sa smještajem - katastrofa. Club A i Putnik ne rade, Grand i Anđela puni. Samo Konaci i Jat, što mi je bezveze....
rtanj
.
Cao Goksi!
Jat radi cele godine i ne zatvara na kraju sezone, nije skup a OK je smeštaj. Rtanj sada nije najzgodniji pošto moraš da se voziš do centra (rade samo 3 žice).
Kopaonik spreman za predstojeći ski vikend Izvor: Skijališta Srbije
15.04.2011. - U ski centru Kopaonik za sve skijaše pripremljeno je šest staza na kojima ima do 40 cm utabanog snega. Posetiocima su na raspolaganju tri žičare: Karaman greben, Pančićev vrh i Duboka 2. Od 6. aprila u ski centru cene ski karata su niže za 40 posto.
Pozivamo sve ljubitelje zimskih sportova da iskoriste povoljne vremenske uslove i niže cene ski karata u našem najvećem ski centru i da uživaju u skijanju
Ja krećem ujutro, tako da će biti jedno popodnevno (od 12h) i jedno prijepodnevno (do 13h)...
Dolazim i ja sutra ujutro, valjda ce moci sa letnjim gumam, kud ih skinoh...
Aj vidjamo se![]()
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
Dodjoh danas oko 12, dok se smjestih u Jat apartman (18 € noćenje), tamo - vamo, u jedan na stazu. Poludnevni skipas 7,5 €, ručak 5,5 € (sa pićem itd). Jeftinoća. Mislim da im nije baš pametno držati ovakav raspon cijena u sezoni i mimo sezone, ali oni valjda bolje znaju (ne mislim da je loše što je jeftino, već je bezveze što je oko Nove i za vrijeme raspusta preskupo, pa tako daju osnova raznim pričama).
Rade već pomenute 3 žice. Na vrhu ostaci blata i malo kamenja, valjalo bi da su malo upalili one topove, ali ajde. Takođe, lošija situacija je na dnu Duboke. Ipak može se skijati, staze su meke, ali za april dovoljno dobro. Žice rade do 16h, skijaša nema nešto puno, ne čeka se na prilazu žicama nimalo. Radnici kažu da bi upalili još žica, snijega ima, ali skijaša nema.
Danas dobar dan za skijanje, ujutro minus, staze tvrde, iza 11 malo pustile. Skijaša i dalje malo, radile 3 žice.
Pančić
Duboka
Kroz šumicu prema Krstu
U bre ovo je lepo. Sad mi je malo krivo sto nisam isao, ali iskrslo je posla, a sad je onaj period kad znam da necu stati na snowboard bar 7 meseci, pa kompulsivno kupujem opremu. Usteda za vikend moze biti vec pola dobre daske.
Cao Goksi!
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)