sneg padao do malopre, krupan a mokar, sve zavisi od temperature dalje, ako stegne bice ok
sneg padao do malopre, krupan a mokar, sve zavisi od temperature dalje, ako stegne bice ok
Biće snega, biće snega idem i 26-27.03 tamo![]()
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
@sunCica, bas si optimista. Valja iskoristiti 10/sezoni. Ima i varijanta 6/sezoni za 4980 din. Padnes kao ja, polomis kljucnu kost i vrate ti pare za preostala 4 dana
![]()
Ne hvala, mislim da je bolje da mi propadne 4 dana skijanja, jer se meni pass isplatio za ova 3 vikenda.
Najbitnije je to što mi je lakše da u decembru izdvojim novac, 8.300, za ski pass, nego u februaru kad mi je potrebno još love za put i smeštaj. Ovako izdvojim po 4500 za vikend i mogu nekoliko vikenda da skijam, onako bi mi bilo potrebno 7000 što bi mi već bio problem da izdvojim.
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
Naravno da neces da padnes i polomis bilo sta. Menjao bih 5 tih 10/sezoni za svoju kljucnu kost. Nadam se da ces se lepo provesti i skijati jos ta preostala 4 dana.![]()
Da nastavim pricu
Utorak
Osvanuo sunčan dan ali je ubrzo krenula kiša i polse mokar sneg. Haos. Ja nisam izašao u 9 a klinac je bio mokar strava. Taj dan skijao samo noćnu do 22.
Sreda dan kao i ponedeljak u osnovi staze nesto lošije za nijansu sa delovima koji se moraju zaobilaziti... Odskijali puna dan.
Četrvrtak
Videli smo da može i gore da bude. Magla i jak vetar ne rade staze, tek da se nešto se vrti. Gde je bar ono lepo vreme od ponedeljka. Posle se malo razvedrilo pa je bilo skijanja kako tako. Radilo je malo zica u suštini Duboka... I dalje se dan nastavio sa periodima totalne magle i sunčanim perodima.
Današnji dan Petak 18.03
Danas smena Magla Kiša Sneg. Staze u stanju kako juče stim sto su 4 i 4a su u gornjem delu oguljene do zemlje i zatvorene su. Primetno je da na svim stazama ima delova koji su progledali. Pohvalno je jedino što je svaki takav deo obelezen mrežom i štapovima.
Sve staze koje sam prošao od samog jutra su bile u lošem stanju teške i raskvašene spore itd. Međutim to nam nije smetalo da skijamo do zadnje žice.
Meni današnji dan izgeda optimistično mučilo se vreme da sneg pada ali oblačno je bilo i dosta vlage. Potrebno je samo da temperatura krene u minus i to je to.
Noćašnja staza Malo Jezero je izgledala isto kao i preko dana samo je malo poravnata. I u toku noćnog skijanja počinjao je sneg ali nije nastavio da pada.
evo malo slika...
Krčmar danas.
Gornji deo Krčmar
Generalno gledano izabrali smo lošu nedelju ona pre je bila odlična a izgleda i ova što dolazi će bitno bolja od ove naše.
Da je moglo da se skija skijalo se e sada nije baš onaj gušt.
Evo malo prognoze za narednu nedelju
Trenutno je 7 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 7)