Strana 220 od 719 PrvaPrva ... 120170210218219220221222230270320 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.191 do 2.200 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Ski Magare CrazyKong avatar
    Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Nemam sta da dodam na prethodne reportaze, posto su moji utisci od prosle nedelje slicni.
    Fenomen duboka crvena/crna me svaki put odusevi. Znaci, na prvoj zici preko 80% ljudi sa Pancica ide odmah na duboku, tako da ova vrlo brzo pocne da popusta i vec oko 10h je kao da se celi dan skijalo po njoj.

Kao da nema druge staze ...pancic 4b ima "rebarca" i posle 10h, da ne pricam 4a i 4c koje su odlicne do kraja dana. Jeste da su nesto krace i blaze ali ko voli uredjenu stazu pravi su izbor.
    Rtanj je takodje pust dok ne izadju ski skole.

Inace pohvala za SS sto je za vikend radio i tanjir na rtnju pa je cekanje bilo podnosljivo.

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Ja ustajem mnogo ranije, ali žice počinju sa radom tek u 9. U subotu ujtru u 8.45 sam bila na početku Pančića i čekala u redu, uspela sam da uđem tek u, recimo desetu korpu. Znači red nije bio mali. Poučena iskustvom u nedelju sam umesto da čekam u redu na Pančiću sela odmah na KGB i spustila se na D1. Ma važno je da sam u nedelju bila u poslednjoj korpi koja je vozila uz KGB. Ma odlično skijanje!!!

Vidim nedostaje utisak sa Marinih Voda i Jarma. Staze su super i kad popuste ostale one su u dobrom stanju zato što nema tako mnogo ljudi. Marine vode su bile jako dobre, sa uživanjem sam ih vozila svakog dana po nekoliko puta, baš onako lagana uživancija. Najpopularnija staza je ja mislim Crvena Duboka, a ne bi trebalo tako da bude. Ipak nije to staza za početnike (neskijaše), nego za malo bolje skijaše, ali da ne tupim mnogo neka svako skija gde mu se oće i gde mu je lepo. Četvorke za svaku pohvalu, standardno dobre i vrlo zgodne za skijaše koji ne vole gužvu i teško se snalaze u istoj (JA).

Imam za još 4 dana pseto i nadam se da ću iskoristiti!
    Izmenio/la sunCica; 14.03.2011 u 15:26.
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Današnji dan 14.03 Ponedeljak

Ako bi u jednoj kratkoj rečenici trebalo da opišem današnji dan bilo bi:
    Eto pa skijali smo kao tako .

Imao sam utisak da je jutros oko 9h stanje na satazama gore negi juče u 16h, jedino što su opeglane. Jugo je učinio svoje i to je to. Rekao sam juče samo da ne bude gore a to gore je danas, a za sutra kiša ;( užas.
    Staze su u startu bile šećer ne kačamak nego šećer teške spore ali i to ima neku dobru stranu. Možeš malo da uvežbavaš tehniku sve se sporo dešava ali je to i opasno video sam jako puno padova od onih pao sam nije mi ništa do bogami intervencija .
    Na stazama nije bilo gužve a nije bilo ni osnežavanja, ratrak je na par mesta napravio sranje naročito 4a mislim, ogulio do zemlje.
    Najviše sam se zadržao u krugu crvena-crna duboka. Malo sam prošao one staze sa pančica i tu ima svega od leda, vode, potoka... Ona 4c je katastrofa ipak su se duboke najbolje držale. Nisam imao ambiciju ni volju da idem na Krčmar nešto mi nije bilo baš do skijanja. Mogu reći da je KG bio ok naravno staza kakva je takva je ali se dobro držala ujutro, zadni krug odlazak kući je bo katastrofa potoci, i krst je ok pre podne.

Na kraju utisak, duboke kakve su takve su mogle da posluže, eto da se provede dan. Bila je jedna vožnja na Crnoj gde sam bio inokosan nikog ispre nikog iza mene strašno.

Eto i par slika za ilustraciju...
    Crvena duboka
    Priložene slike Priložene slike    

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Evo malo slika sa Krsta posebo pogled ka Pančiću...
    Posle su slika izlazne stanice Sunčana Dolina ...

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Crna duboka

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Današnji dan sam zavrršio sa skijanjem oko 14:30 to govori sve ...
    Toliko za danas u nadi da se neće ostvariti prognoze za sutra koje najavljuju kišu.
    Navijam da ova kiša ipak bude sneg ...
    Pozdrav svima..

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Ja sam juce iskoristio svoj 6/sezoni ski pass i nadam se da ce brzo proci vreme do sledece, nadam se lepse i sneznije sezone.

Senior Member marsi avatar
    Datum registracije
    27.02.2005
    Skije / Bord
    Elan Amphibio 14 & SLX RD, CoreUpt Slasher & Lunatic, Dynastar omeglass speed

Podrazumevano

wtf?

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od marsi Pogledati poruku
    wtf?

Jupi!!! Imam za još 4 dana skipass!!! A čini mi se biće i snega!!!
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Super Member milos_pg_91 avatar
    Datum registracije
    28.12.2007
    Skije / Bord
    Elan Magfire 8
    Godina
    33

Podrazumevano

Ljudi, kako ovo? jupii

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 7 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 7)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •