To je samo jos jedan dokaz da je glavni deo ponude kafana![]()
To je samo jos jedan dokaz da je glavni deo ponude kafana![]()
Što će ti free ski pass kad ne možeš da skijaš ni danima kad ga platiš 10€!?
Tek će tom srijedom da maltretiraju sa gašenjem žica ljude koji dođu gore samo da bi svratili da šta jedu u restoran. Zaobilaziti u širokom luku kako srijedom tako i drugim danima, osim za sankanje, naravno.![]()
Evo jedne uzasne informacije Cafe del Mn:
Osmogodišnji dječak Ognjen Sarić iz Nikšića, poginuo je danas, oko 12.30 sati, na skijalištu Ski centra Vučje.
Kako CdM saznaje na dječaka je dok se skijao motornim sankama naletio Nikšićanin Petar Backović (19)
Sarić e na licu mjesta preminuo, dok je Backović zadržan u prostorijama nikšićke policije
Komentar za istog sajta:
Prije dvije nedelje sam prisustvovao iživljavanju na motornim sankama na Vučju.Kad sam pozvao policiju odgovorili su da nemaju koga poslati iz NK.Momak sa sankama čitav dan se iživljavao na bejbi i stazi za početnike.Iskreno saučešće porodici .
Danas je na ovom ski centru poginuo osmogodisnji djecak, kada je na njega naletio momak sa motornim sankama, na stazi! Kakva tragedija, ne mogu da shvatim kako neko moze da izadje sa sankama na stazu za skijase(i pored toga sto je zabranjeno).. I prije je bila prica kako se na Vucju izivljavaju sa motornim sankama.. Nemam rijeci
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
Taj mali Backovic je sin onog Buda sto radi si servis i iznajmljuje opremu na Vucju, sad saznah.Uzas!Znam ih obojicu.
http://www.vijesti.me/vijesti/na-vuc...k-clanak-10618 Evo detaljnije..
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
ja sa bio prije 15 dana gore i sa takmicarske staze, na kojoj smo bili nas trojica, morao da se sklonim do sume da bi neka budala prosla sa sankama.
Tako bih kaznio ski centar da bi morali raditi narednih 5 god da bi se povratili.dzukele jedne
tog cije su sanke, tog ko je odgovoran da se tuda ne vozi i to govedo sto je vozilo i ubilo dete, sve u zatvor. Doduse, Crna Gora je to, mozda ne stignu do tamo... Uzas, kakva tragedija, saucesce porodici nesrecnog deteta. Ovo sve pod pretpostavkom da nije GSS u pitanju i neka operacija spasavanja bila u toku, pa su jurili na drugu lokaciju, sto cisto sumnjam, pre ce biti izivljavanje besne dece..
Ovaj mali što je vozio motorne sanke je sin čovjeka koji na Vučju rentira opremu, radi servis i mislim čak i da je u gorskoj službi, mada nisam u to siguran. Nije uopšte loš lik i mnogo je vrijedan čovjek.Moguće da su i te nesretne sanke njegove. Za malog što je vozio sanke mi danas rekoše da je mnogo razmažen i da mu je moglo biti sve što je poželio.Nije bila nikakva intervencije GSS već je mali kako pričaju pri vrhu staze sa sporednog puteljka uletio sankama na stazu i direktno udario u dječaka i pregazio ga. Žao mi je što se to desilo, najiskrenije. Dječak je izgleda stradao na licu mjesta. U pomoć mu je bio priskočio jedan zubar iz Nk koji se tu na licu mjesta zadesio, ali jadnom dječaku nije bilo pomoći.Hitna pomoć ih je susrela negdje na pola puta i samo su konstatovali da ne daje znake života.Tuga.
Bas tuga.
Kad ne skijam i kad vreme dozvoljava vozim motor. Nikome ga ne dajem sem onome za koga znam da pazljivo vozi i ko ima dozvolu i to samo da ga proba, tu negde, blizu. Ne zato sto sam sebican ili se plasim za motor vec zato sto ima mnogo neodgovornih ljudi oko nas i ne zelim da neko strada, kako taj vozac, tako bilo ko drugi. Sigurno svoje vozilo (i motor i auto) ne dajem necijem detetu za koje znam ili pretpostavljam da je neizivljeno, razmazeno i besno kao sto je taj mali sto je vozio. Greska njegova sto svoje nesretne sanke nije drzao pored sebe, sa kljucevima u dzepu, ako je tako. Zna se ko i kad pod kojim uslovima na stazi SME da vozi takvo vozilo, svud na svetu u svakom ski centru. Kasno je sad, za nauk drugima, jbg. Verujem da njemu samom nije uopste lako i da kad bi mogao da vrati vreme ne ih bi NIKOM dao, a ne tom besnom klincu. A tih besnih i obesnih klinaca svakim danom ima sve vise, ko pecurke su. Fuj! Gade mi se!![]()
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)