Strana 219 od 719 PrvaPrva ... 119169209217218219220221229269319 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.181 do 2.190 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Primetio sam za razliku od prošle godine, pored novosti infrastukturno, da je primetno više zaštitnih meža i obeležavanja kritičnih delova sa zutio crnim štapovima. Vrlo lepo.
    Toliko za prvu ruku od mene.

PS: Neko je komentarisao da smo generalno nekulturni i da kada čovek padne ne ćemo da pomognemo da samo ljudi prođu itd...
    Ja sam se posle prve vožnje crnom malo opustio kako ma to je sve ok pa sam u drugoj se tako sastavio sa jednim hupserom da je sve prštalo. Tek sam se zaustavio a čovek mi donese skiju i štap. Izgleda da se vraća zaduženo
    Još jednom mu zahvaljujem ovom prilikom.

Poz

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od akole Pogledati poruku
    Evo da priložim i ja malo.
    12.08
    He he ala bi bilo lepo da je tako tada
    12.03

Super Member
    Datum registracije
    26.10.2010

Podrazumevano

@ akole
    Svaka cast na izvestaju i slikama, puno znaci kada neko direktno i objektivno posalje ovakav izvestaj pa i ostali mogu da dobro procene da li krenuti na put a izgleda da jos ima lepog skijanja

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Hvala Milanepop

To je samo moje viđenje stvari. Naravno svako od nas vidi svojim očoma istu situaciju.
    Neko ima veće zahteve i zelje a i mogućnosti

Današnji dan, da ne lupim datum opet

Pre podne sam se sa klincem vozkao i kada je išao da reklamira bord obišao sam Krčmar. To je bilo oko 10:30h. Bila je dobra mozda je malo donji deo posle skretanja za duboku počeo da se "nabora" ali meni je bilo ok.
    Crna duboka je dans pre podne bila zatvorena za takmičenje crvena je ponela njen teret. Pose otvaranja crna je bila super nisu je razvalil i drzala dobro ceo dan najvise sam vozio krug crna crvena pa opet. evo malo slika
    Priložene slike Priložene slike   

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Crna duboka je po meni bila mnogo bolja nego juče bilaj e zatvorena do oko podneva i nije toliko "izvozana" čak je bilo ok i pred sam kraj dana.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Što se tiče ostalih staza koje sam prosao mali karaman i greben su u neko očekivanom stanju kako i krst. Nisam išao na marine klinac nije mogao dalje ...
    Krčamar posle podne je bio sasvim pristojan. Gornji deo bio je bas tvrd, deo oko međustanice je bio šečeni a donji rastresen. Danas nije bio progledanih delova kako juče ali je na mestima uz ivicu staze virela neka trava ili sta već mora da je ratrak dovukao sa strane

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Mene malo brine ovo vreme što i dalje ide u plus čak se i najavljuje kiša???
    Kada bi ostao ovako bilo bi dobro, mogla bi da se provuče nedelja...
    Večeras kada smo šetalo oko 22 nije bio baš toliko hladno i nisa video da rade topovi u ovom donjem delu "doline stortova"
    Postavili su još znakova kod granda na šetalištu toga ranije nije bilo

Super Member -Miki- avatar
    Datum registracije
    16.03.2009
    Skije / Bord
    Rossi Exp HD84
    Godina
    56

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Milanpop Pogledati poruku
    @ akole
    Svaka cast na izvestaju i slikama, puno znaci kada neko direktno i objektivno posalje ovakav izvestaj pa i ostali mogu da dobro procene da li krenuti na put a izgleda da jos ima lepog skijanja
    +1
    Odlicne mini reportaze

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Stze savršene ujtru 9 i do 11 u odličnom stanju. Posle ne popusti sneg toliko koliko je frekvencija skijaša velika. Svi su na crvenoj dubokoj i početnici i kamikaze i oni malo bolji. Na crnoj ima kamenčića, na Krčmaru isto, čak su i na crvenoj na početku probili kamenčići juče pre kraj. Izgrebala sam skije skroz, OPET! Posle 15 staze se zalede, ali su hupseri ogromni na Dubokama, ali preporičujem skijanje do kraja!!!
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sunCica Pogledati poruku
    Stze savršene ujtru 9 i do 11 u odličnom stanju. Posle ne popusti sneg toliko koliko je frekvencija skijaša velika. Svi su na crvenoj dubokoj i početnici i kamikaze i oni malo bolji. Na crnoj ima kamenčića, na Krčmaru isto, čak su i na crvenoj na početku probili kamenčići juče pre kraj. Izgrebala sam skije skroz, OPET! Posle 15 staze se zalede, ali su hupseri ogromni na Dubokama, ali preporičujem skijanje do kraja!!!
    Ala ti rano ustajes.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •