Strana 212 od 719 PrvaPrva ... 112162202210211212213214222262312712 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.111 do 2.120 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Išla sam tako, od Duboke do Krčmara kroz dubok sneg i jelke i nije teško i onaj ko malo bolje zna planinu ne može da se izgubi. Mada smara me malo to preprečavanje i cimanje oću li naleteti i upetljati se u korov, jelku ili neki kamenčić ... Mogla bih ovog vikenda da kružim Pančić - Krčmar (prečicom kroz jelke, pa do kraja) - Duboka II - Vučja staza (taman odmorim noge) - Duboka I (opet gore na Pančić)- Krčmar ... i tako u krug
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Možda je tako bolje jer je gužva na dvosedu krčmar ogromna jer puštaju svaku drugu korpu da se ne bi srušila a pritom je nikad sporija žica.

Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Uffff jeste vala, imaš pravo bolje je!!! Sigurno ću voziti te krugove do pauze za kafu oko 12-13, a posle tanjiri i neka ša-la-la-la limunadica, Marine vode itd.

Senior Member
    Datum registracije
    13.12.2010

Podrazumevano

Тај путељак са Сувог рудишта до Крчмара се скија на сопствену одговорност. То ми је у недељу рекао један жичничар на Панчић Експресу. Ако се повредиш све трошкове плаћаш сам. Иначе путељак се за викенд масовно користио и био је симпатичан за вожњу. Иначе, ако желе да ти из било ког разлога одузму ски пас, они то не раде физичким одузимањем. Имају декодере, препозна ти ски пас и угаси га. Мислим да би проблем Крчмара најбоље било решити тако што би се поставило један тањир са врха Сувог рудишта ка Панчићу непосредно испод бодљикаве жице која окружује Панчић са северне стране.

Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Ja moj ski pas ne dam ni za živu glavu! Došla sam pešice ili ako nije baš sasvim vedro izgubila sam se!
    Izmenio/la sunCica; 03.03.2011 u 11:03.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Milos011 Pogledati poruku
    Prečica sa Suvog rudišta od žice Duboka ka stazi Krčmar zvanično ne postoji. Nema je na mapama.
    Možda ja gledam neku pogrešnu mapu. Imao i ona koju sam dobio na otvaranju sezone samo nemogu da je pronađem. Na ovoj je ucrtan kako put romb 21.

Citirati Originalno postavljeno od ftj Pogledati poruku
    Stvarno bi trebalo napraviti neku stazu koja ih spaja, pretpostavljam da će po "master planu" biti. Gde se može uopšte naći taj master plan kopaonika??
    Stvarno na master planu postoji. Tokođe je bez žice Krčmar.
    Priložene slike Priložene slike  

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Mislim da se problem sastoji u tome što je taj predeo između Duboke i Krčmara zaštićena ekološka zona. Sigurno ima ko zna bolje od mene, ali čini mi se da tu ima neka biljka koja živi samo tu i zbog toga je bilo i problema oko trasiranja žičare Duboka.

Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

I ja sam načula nešto o tome i tim nekim jelkicama. Ma sve je to super, ali nek zamene onda već jednom onu babu od žičare ili nek naprave još neki "vučak" kao vezu, da svi gazimo jednim putem, a da na ostalom mirno žive jeklice.

Senior Member
    Datum registracije
    13.12.2010

Podrazumevano

Ма у питању су неке љубичице. Дубока 1 је требала да иде увалом између Крчмара и садашње позиције, и тиме би и Крчмар био решен. Међутим, жица би ишла кроз строги резерват, па се налази на овом месту. За Крчмар се проблем може решити или тањиром изнад резервата, или како Сунчица рече да се баба замени са девојком

Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Mudro zbori Sunčica, samo nema se para da se zameni sve!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 56 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 56)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •