I da ponovim LINK za štelovanje vezova.
Sorry za kasnjenje u odgovoru...
Zavrsilo se jedno skijanje - al sam evo vec dosao na drugo
Kratko receno - vrede svakog evra koje sam dao za njih - tj. koje cu davati narednih x meseci... (kreditna kartica zlata vredna...)
Osecam se na istim mnogo stabilnije nego ikada, isto tako i pri vecim brzinama skije su veoma stabilne. Kad sam vec kod brzine... mnogo su zeljne brzine - vrlo lako se ubrzavaa josh ako se pusti odgovarajuca muzika ume bash da se malo pretera sa brzinom - ali i dalje je upravljivost odlicna.
Mogul sam preskocio ovaj put - malo doterujem tehniku, a i kolena me bole (imam losa kolena) - pa dok ih ne doteram - moram malo da preskocim mogul.
Uglavnom - na dobrom snegu se lepo ponasaju - a na mokrom - to upravo testiram...
Sad cu iscukati neki blog post na mom sajtu - pa pogledajte sutra preksutra... www.jakovljevic.net
Probacu da malo opisem kako je bilo skijanje itd...
Poz i hvala svima!
Bilo bi lepo da nam pokazes i neku sliku sa skijalista, da znamo sta propustamo
Super za desetku, nema greske kod fischera...![]()
Bice - na istom sajtu u sekciji galerija, u petak. Nisam pravio mnogo fotki - bilo mi interesantnije skijanje.
Jel zanima nekoga snimak niz olimpijsku stazu? Iz ruke, iPhone...
Thnx na pitanju!
Kasnim sa uploadom - prvi razlog je bio nedostatak vremena do sledeceg skijanja, a nove razloge vidite na vestima.
Ovde kod mene je mirno, ali problem predstavlja zemljotres koji ocekujemo i topljenje jezgra u elektrani. Cak sam razmatrao opciju i da sednem u avion - ali sam na par sati od leta odustao od toga. Nadam se da ce sve biti u redu.
Cim se sredim sve, okacicu fotke, i verovatno jos koji blog post - a tom prilikom cu vas sve obavestiti ovde da sam to uradio.
Pozdrav!
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)