Strana 16 od 18 PrvaPrva ... 61415161718 PoslednjaPoslednja
Rezultati 151 do 160 od 171

Tema: FIS Ski World Cup 2010/11

Administrator admin avatar
    Datum registracije
    14.03.2005
    Godina
    64

Podrazumevano

Svetski Kup u Kini i Turskoj? Izvor: Eurosport.rs - Predrag Vukanović
    Svetski kup u skijanju uskoro bi se mogao proširiti na Kinu, Kazahstan i Tursku, najavio je predsednik Svetske skijaške federacije (FIS) Gian Franco Kasper.
    Trenutno je 'skijaški karavana' koncentrisan na Evropu i Severnu Ameriku, međutim čelnici FIS-a žele proširiti tržište i na ostale zemlje sveta.
    "Kazahstan i Kina već sada žele ugostiti trke Svetskog kupa, postoji interes i u Turskoj, i u brojnim drugim zemljama," kazao je Kasper i dodao: "Sigurno ćemo se proširiti na istočnu Evropu i Aziju".
    Protiv Kasparove ideje odmah su se oglasili Austrijanci jer bi možda izgubili neku od trka iz kalendara, ali Kasper smatra kako to neće sprečiti širenje Svetskog kupa. "Austrijanci se bune jer bi možda izgubili koju trku, što je za njih katastrofa. Međutim, ukoliko želimo biti svetski sport moramo se širiti," dodao je Švajcarac i naveo primer Turske. "Na spomen Turske svi prvo pomisle na plaže, no 80 posto te zemlje je više od 800 metara i tamo ima mnogo snega."

Datum registracije
    14.03.2005
    Godina
    64

Podrazumevano

Nastavak FIS Svetskog Kupa

Nakon završenog Svetskog prvenstva u Garmišu, FIS Svetski kup se nastavlja trkama:

26.-27.02.2011. - U Bugarskom ski centru Bansko održavaju se trke za muškarce.
    U subotu je na programu Superkombibacija koja se sastoji od trka Superveleslaloma u 10h i Slaloma u 14h.
    U nedelju se voyi slalom trka na kojij prva vožnja počinje u 10h a druga u 14h.

25.-27.02.2011. - U Švedskom ski centru Are, skijašice u petak voze Superkombibaciju - SuperG u 10,30 a Slalom u 13,30. U subotu Spust počinje u 10,30 a u nedelju Superveleslalom u 10,30. Treninzi spusta počinju od srede 23.02.2011.

Super Member
    Datum registracije
    10.11.2009

Podrazumevano

Danas u banskom vozena super-kombinacija.pobednik inerhofer....
    Bugari zaista mnogo ulazu u organizaciju i lepo je videti da se jedan ovako vazan dogadjaj desava izvan alpa....nazalost kod nas u srbiji jos uvek nista od nekog znacajnijeg medjunarodnog skijaskog takmicenja

Ski legenda trendo avatar
    Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ski-shkomi Pogledati poruku
    Danas u banskom vozena super-kombinacija.pobednik inerhofer....
    Bugari zaista mnogo ulazu u organizaciju i lepo je videti da se jedan ovako vazan dogadjaj desava izvan alpa....nazalost kod nas u srbiji jos uvek nista od nekog znacajnijeg medjunarodnog skijaskog takmicenja
    Mislim da Bugari ne ulazu nista, jer da oni nesto ulazu ulozili bi i u Borovecu, ali ulazu Austrijanci koi ako se ne varam su gazde ski centra Bansko ili firma Ulem.
    Naravno moze me neko ispraviti ako gresim.

Super Member sasacg avatar
    Datum registracije
    25.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    44

Podrazumevano

Mozda je firma Ulen?Bar im tako pise na kombinezonima...Mislio sam da im je to naziv po planini Julen,ali sam se izgleda zenuo

Ja sam cuo price da to vise ne drze Austrijanci,ali to su mozda samo price...

Ski legenda trendo avatar
    Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sasacg Pogledati poruku
    Mozda je firma Ulen?

Ja sam cuo price da to vise ne drze Austrijanci,ali to su mozda samo price...

za pricu nisam cuo
    ali za nedelju dana cu pitati na licu mesta

Super Member ExBaker avatar
    Datum registracije
    17.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 curv gt racetrack, Fischer progressor F19, Rossignol WC radical 9S
    Godina
    51

Podrazumevano

i ja sam cuo da su vlasnici Austrijanci. Danas Ivica prvi put ispade ove godine.

Super Member ExBaker avatar
    Datum registracije
    17.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 curv gt racetrack, Fischer progressor F19, Rossignol WC radical 9S
    Godina
    51

Podrazumevano

Danas Mat I Herbst prvi i drugi. Konacno i proslogodisnji osvajac svjetskog kupa u slalomu da uzme bodove.

Datum registracije
    14.03.2005
    Godina
    64

Podrazumevano

Nastavak FIS Svetskog kupa u alpskom skijanju
    FIS Svetski kup se ovog vikenda nastavlja trkama:
    04.-06.03.2011. - Traviso (ITA) Na stazi Pista di Prampero, skijašice u petak voze Superkombinaciju, subotu Spust a u nedelju SuperG.

05.-06.03.2011. - Kranjska Gora (SLO) Muškarci će i borbi za jubilarni 50. Pokal Vitranc u subotu voziti veleslalom a u nedelju slalom.

Super Member milos_pg_91 avatar
    Datum registracije
    28.12.2007
    Skije / Bord
    Elan Magfire 8
    Godina
    34

Podrazumevano

Osigura Ivica veliki kristalni globus, jos 4 trke su do kraja. Danas je Didier Cuche napravio veliki korak ka malom kristalnom u Super-G. Kod zena je mnogo zanimljivije, rasplet se ocekuje u samoj zavrsnici svjetskog kupa, a razlika izmedju Riesch i Vonn je samo 20ak bodova..

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •