Citirati Originalno postavljeno od somiiii Pogledati poruku
Moze li neko ko je bio u ovom ski centru da napravi paralelu sa recimo les2alpes ili alpe d'huezom. Poredjenje sa tri doline ili space killyem bi bilo malo nerealno ali verujem da sa ova dva centra moze da se poredi. Pre svega me interesuje stanje ski liftova, da li su starijeg datuma(spori) ili ima i novijih? Hvala unapred
Pa evo ja ću ti na blic i to baš sa 3D i EK. Sem što je celokupno skijalište manje (ali vrlo uslovno rečeno) sve ostalo je manje više isto ko i svuda u FR i sigurno će ti biti dobro. Staza ima raznih i to za sve nivoe, raj za vožnju van staza (ali raj je opet i bilo koja destinacija u FR). Žice su koliko se sećam uglavnom brze i nove, ali ko i svuda pošto su to centri sa dugom tradicijom ima i poneka stara žica (isto je i u EK). Razlika je u nižim cenama ali smeštaj barem onaj koji nas zanima je opet isti ko i svud u FR. Meni je skoro pa i najbolje skijanje bilo upravo tu ali jedan od razloga je i to što sam tada kada sam bio sneg po pravilu padao noću a preko dana je sijalo sunece i tako iz dana u dan svakog dana svežih 20-30 cm.