Tako da se vidimo na Vučju za vikend![]()
Tako da se vidimo na Vučju za vikend![]()
Na Vucju tek nemate sto da idete osim ako necete da sjedite u restoran na kuvano vino...
Snimak sa vrha Vucja od ove subote:
http://www.youtube.com/watch?v=k1IBcK0qlnM
Prvi i jedini put za cijeli vikend da sam se popeo zicom gore...
Druže, mi se samo šalimo.Na Vučju smo Panzer i ja popu..li u novembru, izigrali nas frajeri najavljujući super uslove preko medija ko male majmune i rekli smo da samo tamo možemo povesti đecu na sankanje.To i nije ski centar neko kafana s žičicom koja radi po 2 sata dnevno.
Sad vidjeh video.Njima je uvijek ovaj vrh staze go, tu duva vjetar konstantno i oni nikako da skapiraju da mu se moraju posebno posvetiti i tu nabacati dosta snijega sa strana i utabavati taj dio stalno.Ma o njima je izlišno zboriti.
Sve je to istina... Ja idem ponovo ovaj vikend upravo zbog cerkice... Ona uziva
U subotu zica nije radila od 12:00 do 14:00, a u nedjelju je od 12:00 pocela da steka, a u 14:00 su objavili da je nece pustati do kraja dana...
Ako imaš vremena pogledaj temu Vučje kako smo bili pukli tada u novembru. Oni žicu zaustavljaju zbog tog đavoljeg restorana da bi im narod io pio.Aj da ne idemo uda nas ovi admini ne opominju za zle namjere.
![]()
Sto se smjestaja tice, on je pola-pola... Na prvom spratu su apartmani... Komotni, renovirani, sa dnevnom sobom, TotalTV u svaku sobu, Wi-Fi... Na drugom spratu su tzv. planinske sobe... One su male, u prilicnom losijem stanju i na tih 7 soba idu 2 kupatila...
Zvuci katastrofalno, ali realno i nije toliki problem... Kupatila se odrzavaju redovno i pristojna su... Iako sam bio sa bebom, stvarno nisam imao problema na kakva bi mozda pomislili... Ipak, preporucujem apartman jer je i cijena neznatna...
Nocenje sa doruckom u planinskoj sobi je 20e, a u apartmanu 25e... Polupansion je za 5e skuplji...
I da ne bude u negativnoj konotaciji!
Snowboard Puma kup Vucje petak 11.02.2011 - Pocetak u 12:00h!
Takmicenje u snowboardu ( paralel - slalom) startuju po dva takmicara, prvi ide dalje
Obezbijedjene vrijedne nagrade:
Prvo mjesto komplet snowboard oprema
Drugo mjesto ranac i puma trenerka
Trece mjesto ranac i puma dukserica
obezbijedjene nagrade i za djeciju kategoriju
Takmicenje je revijalnog tipa, pozvani su svi ljubitelji snowboardaiz Crne Gore i regiona bez obzira na iskustvo
Uplata startnine je 10e, prijave u ski centu Vucje ili na br. tel 067 438 095
Prvi put u CG?
Mi potrčali ka bravi na so i ispališe nas.
Tada i ko zna oće li više ikad.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)