i pred kraj opet kod Passo Gardena:
![]()
i pred kraj opet kod Passo Gardena:
![]()
Kako te sluzi gopro. Gledam neke svoje snimke od prosle godine, i dosta su pregoreli. Malo mi je laknulo sto je kodtebe ovde sneg zut, posto sam mislio da je moja defektna.
Cao Goksi!
Odlično, koristim je za slikanje pošto ima fish-eye pa je zgodno da se uhvati široko. Mene mrzi da sređujem boje u PS ali može da ispadne mnogo bolje (da se sve to srediti lako). Za video je super ali to samo ponekad koristim. Za skijanje najbolja kombinacije. Inače prve 4 slike (iz prvog posta) su slikane Canonom.
Izmenio/la wlad; 23.01.2011 u 21:22.
Wlad, za tebe bi pitanje trebalo preformulisati u "jel zevate vi na forumu ili samo skijate"![]()
Inace, gopro mi je poslao par drzaca za kameru zato sto mi je jedan pukao, i dva gratis nosaca jer mi se jedan odlepio pri padu. Pri tom napisao sam da mislim da nema veze sa njima vec da je popustio lak na kacigi. Super firma
I saznao sam konacno kako se koristi, i uopste sta je onaj crveni deo.
Cao Goksi!
Šta bi joj radio (a tek šta ču joj raditi).....mislim stazi Gran Risa.....za fotke, več se zagrijavamo...
![]()
U bre Wlad ali ti umes da zabodes milinu i to malo pa malo. Mogao si da nam otkrije formulu toliko cestih odlazaka na skijanja cisto da i mi raja malo damo sebi oduska
Samo što više skijanja godišnje i nema da se pogreši. Danas smo išli na Arrabu, Val Gardenu i nazad (usput napravili krug)... Isto sunce (uglavnom) i lepo vreme tako da se uživalo
BTW u Val Gardeni ima dosta manje snega (van staze naravno, na stazi ga svuda ima) nego u ostatku SuperDolomita (Ortisei npr. - iz daljine, vidi se da skoro da nema uopšte snega - "livade" pored staza). U Alta Badii 60cm u mestu (160cm na stazi).
eh samo uzivaj wlade!! ali dogodine da cekas powder days pa onda kreces put alpi, a ne vako, greota, a imas uslove i da nesto odradis sa vodicem;
i kad te vec kritikujem, a ti uzivas, da idem do kraja; nisi se ni raspito za mogucnosti u dolomitima, otiso si sarmu probo nisi![]()
cuvena freeride ruta; Arabba/Corvara; lift za Passo Pardoi; odskijas u pravcu rifugio forces pardoni i prosetas oko 30minuta (uglavnom setnja ravnim do blago nagetim terenom), hodas dok ne mozes da pocnes da se spustas u pravcu rifugio boe. tu pocinje Val Mezdi kuloar (okrenut sjeveru), pogodan za srednji nivo skijaskog znanjja; samo prvi dio oko 40% nagib, ostatak oke. 1100 metara visinska razlika, sve kroz kuloar! spustanje u colfosco.
fino brate nazovi nekog vodica vidi, posto je sjever, mozda su uslovi u kuloaru skroz oke!
ajmo ajde svi u napad!!!
ps
geografska karta kompass 55 coritna d'ampezzo 1:50.000
Izmenio/la Sapa; 24.01.2011 u 21:39.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)