evo juce ugrabih i ja do vucja da odem, stanje nije bas najbolje, do 12 sati staza drzi koliko toliko. Na najgornjem dijelu staze je najmanje snijega i ako nastave ove temperature preko nule nece izdrzati jos 3-4 dana na samom kraju ispred motela takodje je pocela da probija zemlja na neka mjesta. Evo i par slika, slikano je ujutro rano, posle 12 je staza dosta losija
Koliko uopste ima staza_? koje su cijene za cjelodnevni ski pass?
Ima jednu glavnu, od 1200m i dvije takmicarske od po 400m, a ove godine je probijena i jos jedna staza.. Cijena dnevnog pass-a za odrasle je 10e.
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
ima glavna-rekreaciona od 1200m, dvije takmicarske koje ne rade... a ta nova je ustvari spojena rekreaciona od 1200m sa jednom takmicarkom(popnes se zicarom na vrh rekreacione pa se spustas do vrha takmicarske) i ona takodje ne radi, ali mislim da ce je pustiti kad bude bilo dovoljno snijega...
ima i jedna mala djecija staza...
evo...
zutom bojom je ucrtana ta nova staza...
hvala...![]()
Cuo sam da se desava u zadnje vrijeme redovno da zica na Vucju oko 1 ili 2 popodne stane.Zna li se razlog?![]()
Danas oko 2 stala, iskocila sajla. Problem je kad je vjetar na vrhu i kad neko od skijasa pusti motku tacno na zadnjem stubu redovno spadne sajla sa tocka.
danas do pola 1 nije radila pa sam kuci otisao...ovo je def POSLEDNJI put da idem gore mater im jbm
Pa sto ne postave nekog radnika gore da daje uputstva kako da se pusti tanjir nego im svaki dan iskace?Nece naravno jer im se vise isplati da narod udje u kafanu, da nesto ije i popije, nego da se skija.
Attention, podjes fino nedje drugo i pozdravis se s njima osim kad imas zelju da se grudvas podji gore.
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)