Strana 16 od 23 PrvaPrva ... 61415161718 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 151 do 160 od 226

Tema: Firmirana oprema, i njene cene i kvalitet

Addicted to Snow DRAGON avatar
    Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Supercomp Pro

Podrazumevano

Pa ni meni i dalje nije jasno kako sam jaknu i pantalone Kappa u Fitexu platio malo iznad 200 evra, a u tom trenutku u Italiji je to kostalo 800.

Evo, sad je taj dve godine star model jakne snizen sa 419 na 104 evra.

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od tomba na kvadrat Pogledati poruku
    bio sam u tom intersportu prošle godine krajem januara jer su u brošurama spominjali neke žešće popuste.
    na kraju to su bile samo neke prnje ostatka ostataka na jednoj ili dvije šipke a sve ostalo je bilo po punoj cijeni.a cijene su maaaašala.

22.01. idem u italiju sa skijanjem u alta badia-i, val gardeni, arabbi,kronplatzu i cortini ampezzo.imaju li tamo negdje u tom periodu neke prodavnice sa dobrim sniženjima?
    generalno, kad uopšte počinju i u kakvim prodavnicama mogu da se kupe dobre stvari na sniženju?npr, grazer reče da je ski pantalone od 400e platio 50e?!? zvuči mi nevjerovatno.
    jesu li to male privatne trgovine(u šta sumnjam), ili "zastupničke" prodavnice ,ili možda samo u velikim sportskim radnjama sa raznim markama ski opreme?

Dragi moj tomba....neće moći ove noći...Prodavnica ima kolko očeš, ali samih onih malih, privatnih, butičnih, firma do firme-nema tu sniženja, dolaze ljudi koji ne pitaju za cijene-nema Intersporta, Hervisa i tih velikih konfekcijskih giganta....Ali ima puno skupe ekskluzive, tako da se ti lepo zaustavi u nekoj velikoj trgovini na putu u Italiju (ili SLO ili A)...kod nas su počela sniženja, al ne znam šta će ostati do 22.1.....

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Ovo gde ja kupujem je marken outlet, koji pripada sportkoj robnoj kuci giga sport. Tu je roba stalno na snizenju i sad je bozicno i novogodisnje snizenje jos. Trenutno su odredjeni artikli na 70% spusteni. Ako imas srece da nadjes ono sto trebas ... jack pot
    History is made by those who dare to break the rules.

Super Member sev avatar
    Datum registracije
    26.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Superior Pro; Elan Magfire 82xTi

Podrazumevano

Dragi skiman,

ja sam vec sutra u SLO, pa cisto da pitam: sta preporucujes od trgovina na potezu Ljubljana-Kranj? Planirao sam da svratim u BTC centar u Lju. Da li ima jos nesto zanimljivo, a da prodaje ski (i kad sam vec tu, i moto) opremu?

Inace, ostajem i u subotu (skiajnje na 1 dan u Kravavecu), pa tek uvece idem dalje za Aus na skijanje...

Unapred hvala na preporukama!

Senior Member
    Datum registracije
    01.02.2009
    Godina
    50

Podrazumevano

dragi moj skimene,
    jbg, ici cu u italiju i vracati se preko rijeke tako da odvelike kupovine ocito nema nista. ma i ne treba mi nista ali uvijek je lijepo kad naletis na nesto sto ti odgovara na cca70% snizenja .samo, to je kod mene tesko jer za moju visinu 192cm obicno nikad nema nista

i kod nas u beogradu su pocela snizenja. npr, beosport spustio za 10-15% modele od predprosle godine ,a mnoge modele stavio na "50%"(prvo su ih podigli za min. duplo).
    smith gugle za zenu sam gledao prosle sezone.bile su 7000din u novembru i ja cekao prva snizenja. nakon par dana pise "50%". cijena 14.000din,sad 7000din. jos smjesnije sto sam ih kupio,ali taj dan joj je bio rodjendan pa nisam ni imao nekog izbora.
    tako ti je u zemlji srbiji.

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Tomba ja sm 2m pa za sebe uvek nadjem ovde gde ja kupujem Kad budes mogao naleti pa ces pazariti nesto
    History is made by those who dare to break the rules.

Member iko avatar
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skiman Pogledati poruku
    Dragi moj tomba....neće moći ove noći...Prodavnica ima kolko očeš, ali samih onih malih, privatnih, butičnih, firma do firme-nema tu sniženja, dolaze ljudi koji ne pitaju za cijene-nema Intersporta, Hervisa i tih velikih konfekcijskih giganta....Ali ima puno skupe ekskluzive, tako da se ti lepo zaustavi u nekoj velikoj trgovini na putu u Italiju (ili SLO ili A)...kod nas su počela sniženja, al ne znam šta će ostati do 22.1.....
    Da li mozes da preporucis neku dobru prodavnicu ski opreme koja se nalazi u Mariboru ili okolini?

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od iko Pogledati poruku
    Da li mozes da preporucis neku dobru prodavnicu ski opreme koja se nalazi u Mariboru ili okolini?
    Trgovina Elan na Lackovi cesti, onda Prosurf trgovina, pa nova trgovina na donjoj postaji gondole....onda imaš stadnadrdne konfekcijske radnje tipa Hervis, Giga i Intersport....

Member iko avatar
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skiman Pogledati poruku
    Trgovina Elan na Lackovi cesti, onda Prosurf trgovina, pa nova trgovina na donjoj postaji gondole....onda imaš stadnadrdne konfekcijske radnje tipa Hervis, Giga i Intersport....
    Hvala. Na zalost Elan i Prosurf su bili zatvoreni u subotu popodne :(

Pozdrav

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od iko Pogledati poruku
    Hvala. Na zalost Elan i Prosurf su bili zatvoreni u subotu popodne :(

Pozdrav
    Al je zato ova nova trgovina na donjoj postaji gondole bila sigurno otvorena....

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •