Pa ni meni i dalje nije jasno kako sam jaknu i pantalone Kappa u Fitexu platio malo iznad 200 evra, a u tom trenutku u Italiji je to kostalo 800.
Evo, sad je taj dve godine star model jakne snizen sa 419 na 104 evra.
Pa ni meni i dalje nije jasno kako sam jaknu i pantalone Kappa u Fitexu platio malo iznad 200 evra, a u tom trenutku u Italiji je to kostalo 800.
Evo, sad je taj dve godine star model jakne snizen sa 419 na 104 evra.
Dragi moj tomba....neće moći ove noći...Prodavnica ima kolko očeš, ali samih onih malih, privatnih, butičnih, firma do firme-nema tu sniženja, dolaze ljudi koji ne pitaju za cijene-nema Intersporta, Hervisa i tih velikih konfekcijskih giganta....Ali ima puno skupe ekskluzive, tako da se ti lepo zaustavi u nekoj velikoj trgovini na putu u Italiju (ili SLO ili A)...kod nas su počela sniženja, al ne znam šta će ostati do 22.1.....
Ovo gde ja kupujem je marken outlet, koji pripada sportkoj robnoj kuci giga sport. Tu je roba stalno na snizenju i sad je bozicno i novogodisnje snizenje jos. Trenutno su odredjeni artikli na 70% spusteni. Ako imas srece da nadjes ono sto trebas ... jack pot
History is made by those who dare to break the rules.
Dragi skiman,
ja sam vec sutra u SLO, pa cisto da pitam: sta preporucujes od trgovina na potezu Ljubljana-Kranj? Planirao sam da svratim u BTC centar u Lju. Da li ima jos nesto zanimljivo, a da prodaje ski (i kad sam vec tu, i moto) opremu?
Inace, ostajem i u subotu (skiajnje na 1 dan u Kravavecu), pa tek uvece idem dalje za Aus na skijanje...
Unapred hvala na preporukama!
dragi moj skimene,
jbg, ici cu u italiju i vracati se preko rijeke tako da odvelike kupovine ocito nema nista. ma i ne treba mi nista ali uvijek je lijepo kad naletis na nesto sto ti odgovara na cca70% snizenja .samo, to je kod mene tesko jer za moju visinu 192cm obicno nikad nema nista
i kod nas u beogradu su pocela snizenja. npr, beosport spustio za 10-15% modele od predprosle godine ,a mnoge modele stavio na "50%"(prvo su ih podigli za min. duplo).
smith gugle za zenu sam gledao prosle sezone.bile su 7000din u novembru i ja cekao prva snizenja. nakon par dana pise "50%". cijena 14.000din,sad 7000din. jos smjesnije sto sam ih kupio,ali taj dan joj je bio rodjendan pa nisam ni imao nekog izbora.
tako ti je u zemlji srbiji.
Tomba ja sm 2m pa za sebe uvek nadjem ovde gde ja kupujemKad budes mogao naleti pa ces pazariti nesto
History is made by those who dare to break the rules.
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)