Strana 49 od 154 PrvaPrva ... 3947484950515999149 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 481 do 490 od 1539

Tema: Aktuelnosti sa Jahorine (ARHIVA)

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Jahorina Pogledati poruku
    30.12.10 u 11:00h | Vrijeme: Trenutno sunčano. Visina snijega: 15/20cm. Vertikalni transport: Otvoren ski lift Olimpik i Poljice. INFO: Cijena ski karte 20 km.
    10 evra za skipass, a za uzvrat dobijes u totalu 300 do 400 metara vertikalnog transporta i 15cm snjega; jel to fer i korektno od zimskog centra? ja mislim da nije.
    da je srece... eto nije moralo za dz., ali je moglo za neku simbolicnu cijenu do 5 evra, bruka, stvarno bruka. eble ih gondole i ostale megalomanije koje planiraju a snjegova tamo sve manje.

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Naravno da nije, ali nisu oni krivi sto snijega nema. S druge strane gosti su ti koji traze da se otvore zice, a za simbolicnih 5km ne bi mogli da otplate gorsku sluzbu, da ne nabrajem ostale troskove koje sa sobom nosi jedna otvorena zica.

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

‎31.12.10 u 12:00h | Vrijeme: Trenutno sunčano. Temperatura: -1C. Visina snijega: 15/20cm. Vlažnost: 82%. Vjetar: S 6Km/h. Pritisak: 1024.0 mb. Stanje staza: -. Vertikalni transport: Otvoren Baby lift, Olimpik i Poljice. Prognoza: Danas i sutra vedro vrijeme.
    INFO: Danas 31.12.2010. godine na Jahorini je počelo testiranje sistema za vještačko zasnježavanje na silaznim stazama Ogorjelice 1 i Ogorjelice 2. Nedostatak snijega, koji pravi ogromne probleme gostima na olimpijskoj Jahorini i kvari ugođaj zimovanja, uskoro će biti djelimično poboljšan.

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

pa normalno da gosti traze pustanje staza kad su gosti platili za to. St mene brig za gorsku sluzbu ako ja uplatim 1000Km 7 dana za skijanje onda ocu i da skijam.

Mada u ovakvim slucajevima kao sto je jahorina svi bi morali da koriguju svoje cene
    History is made by those who dare to break the rules.

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

ok, svako ima svoje misljenje. u ovakvim slucajevima ski centri ne otvaraju skijaliste. ne zaboravite da je visina snijega na jahorini 15cm.

info-jahorina.net & jahorinalive.net svim forumasima foruma skijanje.rs zeli sretnu novu 2011 godinu uz puno puno skijanja u dubokom svijezem snijegu.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Jahorina Pogledati poruku
    Naravno da nije, ali nisu oni krivi sto snijega nema. S druge strane gosti su ti koji traze da se otvore zice, a za simbolicnih 5km ne bi mogli da otplate gorsku sluzbu, da ne nabrajem ostale troskove koje sa sobom nosi jedna otvorena zica.
    ma nije niko kriv zbog snjega. smatrao sam 5 evra a ne 5 km za fer cjenu, koja moze da pokrije troskove liftova. 10 evra je stvarno puno za dva smjesna liftica koji su u ovom trenutku u upotrebi. a to sto kazes da je ski centar izasao u susret gositma je stvarno slab argument;
    dans sam pricao sa ljudima koji su dole sad i kojima nije problem izdvoiti 10 evra, ali ne kupuju skipass iz principa, jer smatraju, da je brutalno toliko naplacivat, za poljice 150metara duzine i zelju max.250m

btw. mozes li da potvrdis informaciju, da su sa topovi mogli pocet raditi jos prije nekoliko mjeseci? info je od jednog,italijanskog tehnickog lica.

Ski magare Nemanjus avatar
    Datum registracije
    28.04.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Worldcup RC / Blizzard Bonafide
    Godina
    45

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    ma nije niko kriv zbog snjega. smatrao sam 5 evra a ne 5 km za fer cjenu, koja moze da pokrije troskove liftova. 10 evra je stvarno puno za dva smjesna liftica koji su u ovom trenutku u upotrebi. a to sto kazes da je ski centar izasao u susret gositma je stvarno slab argument;
    dans sam pricao sa ljudima koji su dole sad i kojima nije problem izdvoiti 10 evra, ali ne kupuju skipass iz principa, jer smatraju, da je brutalno toliko naplacivat, za poljice 150metara duzine i zelju max.250m

btw. mozes li da potvrdis informaciju, da su sa topovi mogli pocet raditi jos prije nekoliko mjeseci? info je od jednog,italijanskog tehnickog lica.
    Slažem se s tobom da je 10€ puno za dva lifta, ali si sa dužinom baš omanuo .

http://www.oc-jahorina.com/index.php...ze-mainmenu-30

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

‎04.01.11 u 13:00h | Vrijeme: Sunčano. Temperatura: -8C. Visina snijega: 20cm. Vlažnost: 81%. Vjetar: S 6Km/h. Pritisak: 1022.7 mb. Stanje staza: -. Vertikalni transport: Otvoren Baby lift, Olimpik, Poljice. Zahvaljujući sistemu za vjestačko zasnježavanje koji je testiran u donjem dijelu Ogorjelice , Olimpijski centar "Jahorina" je uspio da
    pusti u rad i šestosjed Ogorjelica 1. Prognoza: Naredna dva dana oblačno, u petak moguć snijeg.

Ski magare Nemanjus avatar
    Datum registracije
    28.04.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Worldcup RC / Blizzard Bonafide
    Godina
    45

Podrazumevano

Kakva tuga od sezone... opet!

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Od sada smo u inostranstvo. Za iste pare 10ostruko bolji provod. Mislim da me jahorina sad duzi period nece videti. Sramota, treba svima dati otkaz u upravi gore
    History is made by those who dare to break the rules.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •