Na poslu planiramo neki izlet u BG od 3 dana: od 27-29.5.2011.....ali tad sigurno neću tegljit skije sa sobom....ali ću biti voljan vas pogledati kako vam to ide zarezna tehnika u užem i širem hodniku...Naravno popiti i kojeg Jelena sa vama....
![]()
Za Jelenka dogovoreno,mada mislim da ces i skijanje probati,nema potrebe da vuces svoju opremu ima sve tamo
![]()
> na super G posle 30 casova ne mozes bas,to je 5 dana otprilike . .
Ne mozes, ali i ne znam ko to uzima po 6 casova vezano, nije to osnovna skola, jedan cas dnevno u proseku je okej kad neko nauci da se pokrene, ostalo je praksa, u pocetku vise casova jer je ucenje - prvih dana recimo 2 casa dnevno, a posle moze po 1 cas svaki drugi dan - korekcije i tako to, sve u svemu 20-30 dana na snegu za toliko casova, malo je i individualno, ali puno je to uvezbavanja motorike, nece bas za 30 uzastopnih casova nisu bas efikasni kao oni takticki rapsorejdeni. Doduse, znam da na planini ima i onih koji bi mogli da odrze 30 vezanih casova na poligonu, bez grize savesti...
u svakom slucaju, planiram da sa druagricmo dodjem na traku jedan dan od nove godine, ja da probam traku, a ona bord uopste![]()
Ja mislio ovo vece![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)