Da da, danas su otvoreni panicec ekspres, karaman greben, i ski skola, bar tako pise na sajtu SS
Da da, danas su otvoreni panicec ekspres, karaman greben, i ski skola, bar tako pise na sajtu SS
Ali zato danas ne radi KGB. Baš lepo za one koji su tamo...
Nešto su čačkali sinoć
Možda je neki kvar
Drugari, sutra će najverovatnije raditi ceo Pančić, Karaman A i B, Jezero i Mašinac. Takođe postoji popust na poludnevni i dnevni skipas od 40% koji će važiti tokom cele sezone a za one dane kada radi 3 i manje žica. Informacije su iz prve ruke, odnosno iz SS-a koje sam zvao.
Već sam se spakovao i odoh odmah izjutra. Aj lepo skijanje želim svima koji neće mastiti brke na slavi!
E da, popričao sam malo sa čovekom iz SS-a. Kaže da pošto je SS javno preduzeće nije lako u toku same sezone vršiti bilo kakve izmene kada je ponuda u pitanju, jer je neophodno da Upravni odbor donese odluku koju valjda verifikuje Vlada ili tako nešto.
Ali poučeni iskustvima iz prethodnih sezona i opravdanih kritika skijaša su unapred za ovu godinu ostavili mogućnost da se daju popusti u odnosu na broj žica koji rade, što je za svaku pohvalu, kao i prilično obiman posao koji su obavili sa veštačkim zasnežavanjem i žičarama.
Prenosim vam ovo čisto da bi i mi kao njihovi korisnici bolje razumeli kako u SS-u stvari funkcionišu. I naravno zato što treba argumentovano kritikovati kada stvari nisu u redu, ali isto tako treba i pohvaliti kada se ima za šta.
najbolje bi bilo da u Upravnom odboru sede skijasi !!!
Izgleda da rade topovi na Dubokoj
![]()
Kako mi je drago videti za promenu da se ljudi na kopaoniku trude da srede sve dok ono kreteni na jahorini nista
History is made by those who dare to break the rules.
Oni koji su ovih dana bili na skijanju sigurno će bolje znati iz prve ruke, ali upravo sam video sledeći prizor na kameri koja snima ulazak na Pančić Express, a tiče se potencijalne provere identiteta skijaša: ispred rampe stoji skijaš i sa njim nesto razgovara radnik iz SS. Onda skijas skida skijaske cvikere i kapu, a ovaj mu pokazuje rukom otprilike u pravcu Granda. Radnik SS se vraca prema kabini, a skijas navlaci kapu i cvikere i ne prolazi rampu nego ide nekuda desno. Odmah posle toga, neki drugi lik koji je vec prošao rampu i tu stajao sve vreme, takođe na par trenutaka skida skijaske cvikere, pa ih vraca nazad. To je sve sto sam video. Dakle, ko nema svoj skipass bolje da saceka guzvu.
Trenutno je 6 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 6)