Strana 8 od 45 PrvaPrva ... 67891018 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 71 do 80 od 442

Tema: Tignes

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Brmi Pogledati poruku
    Hvala za info. Moramo samo da se organizujemo jer ce hrana da bude u kolima ceo dan posle kupovine (ali valjda ce biti lep minus da to kompenzuje).

@Wlad ili neko drugi
    da li mozete da mi date info o nekoliko dobrih staza iz svake kategorije u Tinju?
    Sve su ti dobre staze, ne postoji losa

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    49

Podrazumevano

Dobro ti je rekao Bata Bane, Tignes zaista ima odlične staze - i što je još važnije ujednačene (nema nekih baš loših staza). Danas smo veći deo obilazili Val d' Isere i mogu samo da kažem da je VdI nula u odnosu na Tignes, ko se smesti u VdI se jako prevario pošto su tamo staze katastrofa (osim 2-3 koje valjaju, ostale nisu ni za šta).

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

E Wlade! Ceifis ha? steta samo da nema svjezeg snjega za djecije radosti van staze; gledo sam prognoze, momentalno je austrija hot ; tirol, vooralberg...
    uzivaj tamo!

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Da, da, ovog puta pravimo FR turu , hvala na lepim željama, poneli smo i skije za van, ali nismo ih vadili iz ormana . Ali i ovako je dobro - ne žalimo se, posao i posao od jutra do mraka .

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    E Wlade! Ceifis ha? steta samo da nema svjezeg snjega za djecije radosti van staze; gledo sam prognoze, momentalno je austrija hot ; tirol, vooralberg...
    uzivaj tamo!
    Bas steta, ko da ozbiljan sneg zaobilazi F i ide u A.
    I po prognozi ga jos nema ni u najavi.

Pozdrav
    Izmenio/la Ivan Bgd; 13.01.2016 u 00:45.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Wlade! sutra se ocekuje 15-20cm novog u fr. alpima! pretpostavljam da ostajes do subote, nadam se da ces uvatis nesto; u nedelju ocekuju jos 5-10cm novog, ali ipak je to nista u odnosu na 180cm novog u Salzburgu i Sterimarku :( Drugi put cekaj da padne pa onda rezervisi!

http://farm6.static.flickr.com/5043/...c7ffdf6d4e.jpg

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Evo od danas, da izvestim

Ime: forum.jpg
Pregleda: 411
Veličina: 24,8 KB

A i ti Sapo si neki , da mi vratiš zazubice . Ali nisam ni ja od juče , ja sam lenj čovek i ne bi dolazio do FR na nedelju dana, ove nedelje smo u Tignesu a sledeće smo u Meribelu - pa ako pa'ne moraću da vadim Setha iz auta

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Sapo dobro si nam prognozirao, samo što mislim da je palo više od 20cm od sinoć (juče perfektno vreme). Danas sam bio kraće napolju pošto je vidljivost kriminalna, izneo sam opremu i proskijao off-piste (ali ne daleko od staza pošto se jako slabo vidi). Sneg je udarao preko pojasa na nekim delovima - sjajno skijanje ali kvarilo je baš dosta to što se jako slabo videlo (tako da je bilo i jedno prevrtanje preko glave ), evo i jedna sličica na predahu:

Ime: 640.jpg
Pregleda: 434
Veličina: 171,1 KB

Inače, gondole su pogašene pošto je na vrhovima vetar neviđen (u momentima su mi se mlatile skije na žici - ali je oni samo uspore - ne ugase ).

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od wlad Pogledati poruku
    Sapo dobro si nam prognozirao, samo što mislim da je palo više od 20cm od sinoć (juče perfektno vreme)....
    ajde valjda ce sutra osvanuti vedar dan pa da udaris neke dobre tragove u snjegu, za nas sto smo ostali kuci;
    btw. svaka cast za 2 sedmice u cugu!!! (i svaka casst tvojoj zeni pa te pusta na tako dugo); eto u nedelju bi moglo napadat jos 15cm extra, pa da odma omirises puder u 3D. jihu, juhu!!(i vidi nekog vodica kad stignes tamo, mislim da u VT ima evolution2) pa da odradis neku ozbiljnu rutu)

Super Member
    Datum registracije
    15.03.2004
    Godina
    54

Podrazumevano

Tignes je od prošle subote okupiran Srbima koji su zauzeli skoro sve kanale na walki-talkie frekvencijama, u Lagun-u je bilo kao na plaži u Budvi a vozači autobusa se vjerovatno pitaju "ko su ovi indijanci"?
    Petak je bio loš do trenutka kada sam prisluškujući neku ekipu na stanici dobio ideju da se spustim u Brevieres, dole nije bilo magle i vjetra i radile su gondole, powder day!
    Wlad, svaka čast na turneji. Oko ovoga sa Val d'Isere se baš ne slažemo, mislim da ih ima više od 2-3 koje valjaju, po meni je povezanost lošija nego što bi trebalo. Prijatan ostanak, subota je izgledala savršeno!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •