Vidim ja bice dobra setnja u subotu i teleca corbica u Hani Baniju (ako radi)!!!![]()
Vidim ja bice dobra setnja u subotu i teleca corbica u Hani Baniju (ako radi)!!!![]()
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
Dobila sam ih i jos sutra do 15h prodaju 10/s po ceni od 8300!Sutra u ovo vreme cu vec biti na Kopu!!!
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
Pustili su topove i kazu da se nadaju padavinama, te da ce u nedelju biti skijanja, a u subotu sumnjaju. A meni bas subota odgovara da ujedno kupim i skipass.
Ako ti ne radi Bani(skoro 100% da ne) imas u konacima neku piceriju(ima i rostilj i kuvana jela) kad udjes u konake iz pravca granda sa desne strane i tu imaju odlicnu corbu i rostilj.(ima neka fontanica ispred picerije)
Ja sam bio u avgustu i cene su bile OK. Corba 150 din i najedes se ko prase samo od corbe i onda se dokosuris sa porcijom bele vesalice 450 din.
To je bio oporavak za mene i decu(3 komada) sa zenom posle ranije pomenute setnje.
![]()
Topovi rade samo na centralnom platou ispred Granda i na desnom kraku (gladano odozdo) KGB-a. Na stazu su vec izasli i tabaci.
Popularni 10/sezoni pass prodaju i sutra (subota) po 8300din. Slikaju, ne traze LK i zeni i meni nisu trazili poptis pominjane izjave, ali vidim da neki i nesto potpisuju...
Sto se setnje tice - zaboravite. Zemlja nije smrzla i blato po stazama je ogromno. Ja sam sinoc bukvalno jedva cupao cipele iz blata
. A htedoh samo da proverim moze li
...
Inace, ja ocekujem skijanje na KGBu i u subotu, pa ko dolazi neka spakuje opremu. Ne jede leba...
Radi MAxSport, radi i Beosport, a radi i onaj bivsi iz Granda koji je sada u podrumu hotela Angella.
Oni manji (i jeftiniji) servisi ne rade.
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)