Evo moje subjektivno misljenje (iz ugla ne tako sjajnog skijasa):
Pohorje - Najvece od ova tri, nije lose, mada je malo nepovezano te se po meni ne moze iskoristiti na pravi nacin. (40 km staza podjelis na 3 sektora, a izmedju moras gurati "ravnim" stazama ili busom). Maribor je odmah ispod skijalista, Graz na 45 min (shoping za ljepsu polovinu. Meni odgovara jer je samo 3h iz BanjaLuke.
Vogel - manje skijaliste (20-tak km), ali je preljepa priroda. Isplati se otici na 1 dan, pogotovo ako radi staza sa vrha do doline i ako je lijepo vrijeme.
Kranjska Gora - po meni malo monotona (dosta slicnih staza), ali "tehnicki" sredjena. Na Podkorenu nije guzva, tako da smo 2 dana skijali skoro sami na stazi i zici. Blizu Austrije i Italije, daje mogucnosti jednodnevnih izleta.
Sto se tice poredjenja, nisam bio na Kopaoniku, ali ako poredim sa Jahorinom, meni su sva tri gore navedena skijalista bolja..... bar sto se tice organizacije i usluge (obeljezene i ispeglane staze uglavnom bez kamenja, ljubaznost osoblja, bez guzvi na liftovima i sl.)
E sad, druga dilema je to sto kad kad vec vozis do Kranjske Gore, a Nassfield ti je odmah tu "preko brda"....

. Meni odgovara jer je samo 3h iz BanjaLuke.
Odgovor sa citatom
.....mada se predviđa zahlađenje od petka nadalje, tako da će opet raditi artiljerija....
...BTW preko vikenda bilo vrhunsko skijanje na Pohorju (nisam zaboravio skijati), tako da ipak lakše podnosim nestanak snega...