Staza danas ustampana, posle toga palo jos 15 cm snijega i veceras pada, u subotu otvaranje sezone
Staza danas ustampana, posle toga palo jos 15 cm snijega i veceras pada, u subotu otvaranje sezone
Ja jos ne vjerujem da u Crnoj Gori sezona moze da se otvori tako rano!Nego da ne ureknem..
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
Svaka cast...Imate srece definitivno
Nadam se da ce da potraje :wink:
Trenutno gore pada snijeg. Nadaju se da će uspijeti srediti staze do ujutro. Odustajem od Jahorine, otvaraju samo jedan lift, ko zna kako će biti. Vučje je ipak mnogo bliže.
JA sam odlucio da idem ako Bog da na Vucje ujutro. Krecem oko 7 i po iz Pg.
Ima li odje ko siguran da mi kaze oce li bit' sjutra skijanja i na sta ce to da lici, da ne mlatim bezveze!?? :P![]()
Pa valjda su ovi momci iz gorske sluzbe dovoljan garant da ce biti skijanja.
Ee ljudi zvao sam ove gore kazu da je palo 70-ak cenata, i da su danas stampali stazu i cistili put, a trebalo bi i vrijeme da posluzi...
evo sto znaci konkurentnost skijalista. Sajt, informacije, redovno tabanje,nova staza i prije svega prejeftina cijena godisnjeg ski pasa i eto puno puno vise ljudi. A po parametrima zica, nadmorske visine, staza su iza Savinog kuka i Bjelasice.
svaka cast na uradjenom do sada.
Cuo sam da je vlasnik kupio i snijezni top ali isto tamo nema nema nikakve akumulacije vode bilo vjestacki bilo prirodno. grijesim li?
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)