je li moguce?
dobro su se sjetili posle 30 godina (mozda i vise) rada ski centra... ako se ne varam sad ce biti dovoljno i 30-40cm snijega da bi se moglo skijati a da se ne naleti na neku kamencinu
u svakom slucaju svaka cast!
ove godine je mnogo uradjeno na sredjivanju staza i prosirivanju istih. da ne pominjem koliko je uradjeno na unutrasnjem izgledu motelu sto mozete da vidite i na sajtu, naravno poseban akcenat je stavljen na kuhinju. sajt ski centra je www.vucje.me dodjite i necete se pokajati. veliki pozdrav
Sad gledah na televiziji Vijesti prilog-na Vucju palo 40 cm snijega!!!!Skijanje za vikend ako bude ovakva temperatura!
Upravo i ja čuh
Vidjećemo, prognoze su da će biti još padavina.
Za vikend, tacnije subota porast temperature i kisa, tako da ce ga istopiti brzo.![]()
Evo slike od veceras 22:00 snijega ima oko pola metra i jos pada
temperatura -3
Ako ne bude naglog porasta temperature za vikend skijanje![]()
Lijepo ovo izgleda na Vučju!Biće još nešto snijega u iduća dva dana, pa bi ga trebalo na stazi dobro utabati da se pokuša sačuvati od gadne jugovine za vikend. Značilo bi da se sačuva ikakva podloga, nego da se opet kreće iz početka, kao što je bivalo prošle godine. Mada, kako izgleda prognoza, biće sve uzalud...
![]()
Slazem se sa Stitom, i samo da napomenem, mozda ce nekoga zanimati, do 1. decembra vazi prodaja sezonskog ski passa za Vucje, po promotivnoj cijeni od 70e.
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)