Upravo sam posetio sajt skijalista srbije. Iz cenovnika je uklonjena opcija 10 dana u sezoni. Da li zna neko cemu se radi?
Upravo sam posetio sajt skijalista srbije. Iz cenovnika je uklonjena opcija 10 dana u sezoni. Da li zna neko cemu se radi?
Legende, imaš cene i na ovom sajtu na:
http://www.skijanje.rs/Ski_Centri/Ko...e_kopaonik.htm
a te cene je odobrila Vlada Republike Srbije - tako je bilo do sada - tako da ne mogu preko noći da menjaju te odluke.
Ali mogu da počnu sezonu 12 decembra i stvore uslove da niko ne može da kupi taj famozni 10/sezona ski pass u predprodaji...
![]()
Ma samo da se dočepamo tog 10/sezoni za 8.300 i da svih 10 dana u zdravlju izvozamo
U pravu je Nikolino, koliko god to bilo logično ili ne. Samo na Expozimu će moći da se kupe skipasovi koji nisu vezani za određeni datum i koji se aktiviraju po prvom prolasku kroz kapije. Van Expozima kupljeni skipas počinje da teče od dana kupovine.
Tako, na primer, nije moguće kupiti u periodu od 1. do 11.12. neki od skipasova po tim izuzetno niskim cenama a onda ga iskoristiti recimo u februaru.
Ili, još jedan primer, ako idete 10.12. i ostajete 7 dana, tog 10. ćete 7dnevni platiti po toj promo ceni (5.350) bez obzira što će on zagaziti u sledeći period u kome je taj isti 7dnevni skuplji.
Mada i tih 10% na Expozimu nije loše, pogotovu za porodice. Realno ako znate da ćete skijati npr. 7 dana na Kopaoniku dobijete taj skipas 10% jeftinije a pri tome čak ne morate unapred da definišete kada ćete ga koristiti.
Takođe informacija iz SS.
Jos samo da shvatimo cemu ova odluka o tom enormnom popustu na kopaoniku, i da mozemo mirno da spavamo. Verovatno je dobro za drzavu, gradjane i skijase da svi navalimo kolima na kopaonik, jos jedan, dodatni put u odnosu na ono sto bi vec isli gore, i da malo zagadimo nacionalni park?
Palihead sacekajmo jos ovih deset dana pa cemo da vidimo i nema potrebe za prozivanjem jer niko ne bi vise od mene voleo da uzma 2-3 komada 10 dana u sezoni!I oni koji su mi dali informaciju da od toga moze da ne bude nista nisu lazovi a ti ne budi ubedjen u sve sto cujes i od mene ali i od drugih!
Da li sada stvarno na sajtu SS nema tog 10/sezona pasa. Evo sada novog cenovnika http://www.skis.rs/slicice/slike/kop2011_v.jpg.
To ja zajebancija pa ljudi su uplatili taj prvi vikend da bi kupili taj ski pas i proveli taj prvi vikend tamo ...
Chaghaboo mrka kapa, pošto su uklonili ovaj 10/sezona. Sve ispočetka zvanje i provera. Baš mi je sve bilo prosto neverovatno prosto nestvarno. Izgleda da se preteralo u cimanju SS u vezi sa ovim 10/s pa su rešili da ga povuku ???
Ako je to tako onda je kvarna stvar ima ljudi koji su doneli odluku da idu na Kop da bi iskoristili ovaj ski pas kroz par vikenda i nedeljno skijanje.
Da li sada sve ono što si zvao ne važi i svi oni odgovori padaju u vodu? Danas su ti dali informacie o ovom ski pasu i napravili u promenu cenovnika.
Ovde bi mogao na delu da se vidi zakon o zaštiti potrošača ili bar kako ne deluje ;(
Bila je objavljena cena, stajala je skoro mesec dana i na 8 dana od primene je uklonjena ponuda iz cenovnika. U međuvemnu je dobar deo korisnika rezervisao smeštaj. A i cenovnik nema datum objavljivanja. Mada objavljen je u elektronskom obliku pa ga imamo na računarima...
Kad si kod kazne, ja sam pre 2 god. platio kaznu zato sto sam svoja pokvarena (ugasena) kola, gurao sa parkinga Konaka nizbrdo, da pokusam da upalim. Pandur me zaustavio i objasnio da je trebalo da guram uzbrdo, do vrha parkinga, jer je jednosmerna ulica. 2000din sam platio.![]()
Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)