Strana 147 od 719 PrvaPrva ... 4797137145146147148149157197247647 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.461 do 1.470 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Member
    Datum registracije
    13.02.2007
    Godina
    46

Podrazumevano

Upravo sam posetio sajt skijalista srbije. Iz cenovnika je uklonjena opcija 10 dana u sezoni. Da li zna neko cemu se radi?

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Legende , imaš cene i na ovom sajtu na:

http://www.skijanje.rs/Ski_Centri/Ko...e_kopaonik.htm

a te cene je odobrila Vlada Republike Srbije - tako je bilo do sada - tako da ne mogu preko noći da menjaju te odluke .

Ali mogu da počnu sezonu 12 decembra i stvore uslove da niko ne može da kupi taj famozni 10/sezona ski pass u predprodaji...

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Ma samo da se dočepamo tog 10/sezoni za 8.300 i da svih 10 dana u zdravlju izvozamo

U pravu je Nikolino, koliko god to bilo logično ili ne. Samo na Expozimu će moći da se kupe skipasovi koji nisu vezani za određeni datum i koji se aktiviraju po prvom prolasku kroz kapije. Van Expozima kupljeni skipas počinje da teče od dana kupovine.

Tako, na primer, nije moguće kupiti u periodu od 1. do 11.12. neki od skipasova po tim izuzetno niskim cenama a onda ga iskoristiti recimo u februaru.

Ili, još jedan primer, ako idete 10.12. i ostajete 7 dana, tog 10. ćete 7dnevni platiti po toj promo ceni (5.350) bez obzira što će on zagaziti u sledeći period u kome je taj isti 7dnevni skuplji.

Mada i tih 10% na Expozimu nije loše, pogotovu za porodice. Realno ako znate da ćete skijati npr. 7 dana na Kopaoniku dobijete taj skipas 10% jeftinije a pri tome čak ne morate unapred da definišete kada ćete ga koristiti.

Takođe informacija iz SS.

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    40

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Marco Pogledati poruku
    Nisam ja rekao da u cenovniku nema ski pass 10 dana u sezoni!Rekao sam da necemo moci da ga uzmemo za 8300 i da ga trosimo kad mi hocemo u pauzama!U petak sam isao preko Kopaonika na svirku i svracao sam da se raspitam i svi su mi rekli da je to jedna velika bomba i ako ga bude bice deset dana vezano u periodu od 01.12. do 11.12. po promotivnoj ceni od 8300 dinara!Informacija koju vam je prenosim je od radnika iz Skijalista Srbije . . .
    I sta samo zakljucili o radnicima iz Skijalista Srbije?

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    40

Podrazumevano

Jos samo da shvatimo cemu ova odluka o tom enormnom popustu na kopaoniku, i da mozemo mirno da spavamo. Verovatno je dobro za drzavu, gradjane i skijase da svi navalimo kolima na kopaonik, jos jedan, dodatni put u odnosu na ono sto bi vec isli gore, i da malo zagadimo nacionalni park?

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od pailhead Pogledati poruku
    Jos samo da shvatimo cemu ova odluka o tom enormnom popustu na kopaoniku, i da mozemo mirno da spavamo. Verovatno je dobro za drzavu, gradjane i skijase da svi navalimo kolima na kopaonik, jos jedan, dodatni put u odnosu na ono sto bi vec isli gore, i da malo zagadimo nacionalni park?
    pa naplatice taj popust kroz onu ekolosku taksu za svako vozilo, plus saobracajne kazne za nestavljene lance a ima saobracajni znak i izmislice jos nesto garant.
    Uglavnom smo na dobitku ali samo prividno.

Member Marco avatar
    Datum registracije
    30.01.2010
    Godina
    50

Podrazumevano

Palihead sacekajmo jos ovih deset dana pa cemo da vidimo i nema potrebe za prozivanjem jer niko ne bi vise od mene voleo da uzma 2-3 komada 10 dana u sezoni!I oni koji su mi dali informaciju da od toga moze da ne bude nista nisu lazovi a ti ne budi ubedjen u sve sto cujes i od mene ali i od drugih!

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Da li sada stvarno na sajtu SS nema tog 10/sezona pasa. Evo sada novog cenovnika http://www.skis.rs/slicice/slike/kop2011_v.jpg.
    To ja zajebancija pa ljudi su uplatili taj prvi vikend da bi kupili taj ski pas i proveli taj prvi vikend tamo ...

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Thumbs down

Citirati Originalno postavljeno od chaghaboo Pogledati poruku
    Ma samo da se dočepamo tog 10/sezoni za 8.300 i da svih 10 dana u zdravlju izvozamo
    Chaghaboo mrka kapa, pošto su uklonili ovaj 10/sezona. Sve ispočetka zvanje i provera. Baš mi je sve bilo prosto neverovatno prosto nestvarno. Izgleda da se preteralo u cimanju SS u vezi sa ovim 10/s pa su rešili da ga povuku ???

Ako je to tako onda je kvarna stvar ima ljudi koji su doneli odluku da idu na Kop da bi iskoristili ovaj ski pas kroz par vikenda i nedeljno skijanje.

Da li sada sve ono što si zvao ne važi i svi oni odgovori padaju u vodu? Danas su ti dali informacie o ovom ski pasu i napravili u promenu cenovnika.
    Ovde bi mogao na delu da se vidi zakon o zaštiti potrošača ili bar kako ne deluje ;(
    Bila je objavljena cena, stajala je skoro mesec dana i na 8 dana od primene je uklonjena ponuda iz cenovnika. U međuvemnu je dobar deo korisnika rezervisao smeštaj. A i cenovnik nema datum objavljivanja. Mada objavljen je u elektronskom obliku pa ga imamo na računarima...

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Ivan Bgd Pogledati poruku
    pa naplatice taj popust kroz onu ekolosku taksu za svako vozilo, plus saobracajne kazne za nestavljene lance a ima saobracajni znak i izmislice jos nesto garant.
    Uglavnom smo na dobitku ali samo prividno.
    Kad si kod kazne, ja sam pre 2 god. platio kaznu zato sto sam svoja pokvarena (ugasena) kola, gurao sa parkinga Konaka nizbrdo, da pokusam da upalim. Pandur me zaustavio i objasnio da je trebalo da guram uzbrdo, do vrha parkinga, jer je jednosmerna ulica. 2000din sam platio.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 12 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 12)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •