Strana 144 od 719 PrvaPrva ... 4494134142143144145146154194244644 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.431 do 1.440 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member
    Datum registracije
    26.10.2010

Podrazumevano

Toliko price oko ski passa, te kupiti ga na Kopu pa na Expo zimu pa sada jos ovaj text o mogucnosti usteda i sve tako dalje. Ljudi su vec rekli, upredhodnim izlaganjima, da je Kop porodicno skijaliste i za one koji pocinju da skijaju. Ali to nije moja zamerka nego duzina staza. Imao sam utisak da vise vremena provedam na zici nego na skijama(verovatno je i tako bilo). Sa produzivanjem odredjenih staza i izmestanjema asvaltnog puta to ce biti moguce i tada cu verovatno ici na produzeni vikend ovako prvo Passo tonale pa cemo videti dalje
    P.S. idalje sam ljut na cev-a i tombu

Member
    Datum registracije
    07.03.2006

Podrazumevano

Istini za volju, kad se izračuna, za celu sezonu teško da mogu da inkasiraju više od 2 miliona evra od prodaje ski-passa. A troškova sigurno da ima i te kako. Žičare i sistem za osnežavanje sigurno imaju masnu cenu, tako da ja moram ipak da aplaudiram za mogućnosti koje mi se pružaju na 4 sata vožnje od Beograda. Siguran sam da ovaj moj komentar neće uticati na cenu karte sledeće sezone.

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39

Podrazumevano

Ja mislim da na uslugu i cene treba da utice ponuda i potraznja. Mogu oni da stave i 40evra ski pas, vrlo je moguce da ce ljudi odavde ici jer ne znaju za bolje i misle da to tako treba.

Prosle godine je bilo fino kad su spustili sve za 30%, i kad nije bilo guzve na zicarama. To je zakon ponude i potraznje.

Member Marco avatar
    Datum registracije
    30.01.2010
    Godina
    49

Podrazumevano

E sad ja da vam kazem da od onog ski pass-a 10 dana u sezoni za 8300 dinara nema nista samo da znate!Neko je bacio zescu bombu

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Marco Pogledati poruku
    E sad ja da vam kazem da od onog ski pass-a 10 dana u sezoni za 8300 dinara nema nista samo da znate!Neko je bacio zescu bombu
    Šališ se, jel tako?

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    Godina
    39

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Marco Pogledati poruku

Skijaliste srbije?

Super Member
    Datum registracije
    01.12.2008
    Skije / Bord
    Snowboard, komada nekoliko

Podrazumevano

u tom slucaju mogla bi i da se baci neka tuzba recimo mozda? ako je u definisano sta je 10 dana u sezoni ski pass, kako funkcionise, ako postoji u cenovniku i nema prepreka da ti prodaju, a nema ako mogu druge passove, onda mislim da nemaju pravo da odbiju da ti prodaju, jer imas pravo d atrazis d akupis proizvod po istaknutoj ceni...

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    Godina
    39

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od chaghaboo Pogledati poruku
    Upravo sam zvao SS u BG-u. Cene u prvoj koloni (1.12.-11.12.) važe samo za kupovinu na samom Kopaoniku. Na Expozimu će važiti cene iz sledećih kolona uz popust od 10%. Kako mi je objašnjeno ne postoji prepreka da jedna osoba kupi više skipasova bilo za sebe bilo za druge.

Sto su onda tbe pre par dana slagali?

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Pa valjda nisu, zato i čekam da čujem na šta tačno Marco misli. Kada sam ih zvao, zvao sam SS direkciju ovde u BG-u i dobio jasne odgovore na jasna pitanja, ne znam šta je Marco saznao. Zvaću ih u ponedeljak ponovo, i ove u BG-u i one na Kopaoniku. Ni ja ne želim da zapucam put Kopaonika za džabe.

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Sem toga taj skipas stoji u cenovniku, kako može da ga ne bude? Mogu oni da ga prodaju samo na Kopaoniku, ali ne mogu da ga stave u cenovnik a onda da kažu da ne postoji?!

Znam, mogu oni sve, ali opet...

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 7 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 7)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •