Strana 143 od 719 PrvaPrva ... 4393133141142143144145153193243643 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.421 do 1.430 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    40

Podrazumevano

Meni su prosle sezone u monte rosa slikali ili skenirali sliku iz pasosa. Bila je odstampana na samom pasu (jako loseg kvaliteta) a iskakala je prilicno velika na ekranu. Niko me nikada nije zaustavio da me proveri. Ne vidim zasto ne bi mogli da fotkaju licnu kartu ili nesto, ili da se posalje slika. Sigurno se moze nagoditi tamo na licu mesta.

Administrator admin avatar
    Datum registracije
    14.03.2005
    Godina
    64

Podrazumevano Ski pass 10/sezoni - sa fotofrafijom??

Na zvaničnom cenovniku koje je skijalista Srrbije stampao za Ski-passa na Kopaoniku, i koji je deljen na Sajmu Turizma u Novom Sadu, na prednjoj strani u tabeli sa cenama pored ski pasa 10/sezoni nije navedeno da je "sa fotografijom".
    Ali na istom listu sa druge strane, gde su navedena "Pravila za koriscenje ski karte", pod rednim brojem 6. pise: " Fotografija je obavezna za sve karte pocev od 7-dnevne na vise kao i za sezonski kartu i karte 5/7 dana i 10/sezoni."

Medjutim na sajtu Skijalista Srbija u tabeli za Cenovnik ski pasa stoji da je fotografija obavezna. Tabela je vec postavljana na forumu, ali evo je opet.

Deluje da je fotografija ipak obavezna. Sad sve zavisi od tumacenja sluzbenika na Kopaoniku koji ce prodavati ski pas od 1-12. decembra. Da li ima pravo da trazi licnu kupovinu??? Mozda se moze dozvoliti da se slika ponese na USB Flashu??? Trebalo bi da imaju i citac novih licnih karti odakle mogu da preuzmu sliku, pa bi stvar bila resena na nacin da neko ko bi kupovao ski pas i za ostala ponese i licne karte ljudi za koje kupuje.

Ima mnogo dilema koje bi narednih dana trebali razresiti, pre nego neko krene gore u kupovinu.
    Priložene slike Priložene slike    

Administrator admin avatar
    Datum registracije
    14.03.2005
    Godina
    64

Podrazumevano

Preporucujem da pogledate zvanicna dokumenta JP Skijalista Srbije koja se mogu skinuti u PDF formatu sa njihovog sajta:

- Pravilnik o korišćenju skijališta, upotrebi specijalne mehanizacije i redu na skijalištu (PDF-2,7MB)

- Pravilnik ponašanja na skijalištu (PDF-96KB)

- Upustvo o postupanju redara u postupku kontrole ski karata u zajedničkim aktivnostima sa drugim državnim organima (PDF-337KB)

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Da, tada su bili ti za koje se vraćao depozit kada se vrate, ali sada na ovim novim nema slike.

Meni se prvi put prošle godine desilo da vidim kontrolore i da između ostalih i mene zamole da im pokažem skipas. Čika stoji pre kapije, ne kada se već kapija prođe, pa pre nego što vas sistem i registruje on vas zamoli da mu pokažete skipas.

Member
    Datum registracije
    13.02.2007
    Godina
    46

Podrazumevano

Ima puno nejasnoca u cenovniku. Ako predsezona traje 11 dana, od 1. do 11. decembra(naravno pod uslovom da ima snega i da deo zicara radi), kako to da imaju u ponudi 12dnevne, 13dnevne i 14dnevne skipasove? Nisam siguran da su mnogo razmisljali kad su pravili cenovnik. Ne misle valjda da ce neko da se prevari pa da kupi neki od ovih ponudjenih skipasova

Super Member
    Datum registracije
    01.12.2008
    Skije / Bord
    Snowboard, komada nekoliko

Podrazumevano

pa, mozda takav skipas vredi od dana kada se atktivira, pa ti kupis 10-11 decembra 14 dnevni i posto si ga aktivirao u vreme kada vazi popust mozes da ga koristis do 23. ovo je moje licno nagadjanje :P

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    40

Podrazumevano

Treba proveriti koje su to opcije za sliku. Mozda bi trebalo svi da zovemo SS i da ih podsetimo da zbog nas oni postoje, odnosno da bez nas nece ni postojati. Lako je bilo nemati musterije prosle godine kad im nijedna zicara nije radila i kad nista nisu osnezavali, ako su pukli sada tolike pare na nove investicije, nece im biti tako lako...

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Stvarno cenovnik nije baš jasan, niti su se potrudili da daju neko pojašnjenje.

Ima smisla ako u predsezoni mogu da kupim skipas po znatno nižoj ceni, a da ga koristim kad mi bude odgovaralo, u suprotnom ti predsezonski popusti i nemaju puno smisla, sem ako kupujem sezonski, 5/7 dana ili 10/sezoni.

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Ako u pretprodaji kupis npr. sedmodnevni ski pass, moras ga koristiti vezano 7 dana, ali ne mora biti od 1-11 decembra. Za 10/sezoni mozes da koristis u celoj sezoni 10 dana, kad god ti odgovara, nevezano.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Nemojte misliti da se mnogo sekiraju kako ulažu pare u skijalište pa kao frka im što odlaze skijaši. Pa ne ulažu pare koje su zaradili od Ski-Pasa da bi se brinuli ili pare iz svojih džepova, već ulažu naše pare. Tada je sve lako. Pogledajte i na ovom sajtu i forumu uglavnom pare idu iz NIP a to je država tj porez koji namaknu kako tako. Svakako da nije togo teško da bi mi sad raspravljali kako da nabavimo ovaj pas, već bi samo pljuvali.

Ja bi jedino voleo da vidim ponudu za vežnju na bodove, to je prava stvar za početnike ili one koji ne provedu mnogo na skijama. To naravno izađe skuplje ali treba da bude jeftinije od one pojedinacne vožnje od 300 dinži.

I ja sam mišljenja da prva vožnja aktivira ski pas koji nije varijanta sezona.

Zanima me dali je regularno da se za isti proizvod nude različiti uslovi prodaje kao što je slučaj sa ski kerom na kopu i cena na expo-zimu recimo. Svakako su oni namestili da je sve po zakonu.

Sve u svemu pitaje kupovine 10/sezona se rešava odlaskom na vikend a možda je pravi trenutak da se u ovu našu polemiku uljuči recimo Ski-Bus sa ponudom prvog i drugog vikenda u periodu 1-11.12 pa da pazarimo ovaj 10/sezona. Videli smo šta je ponudio čika Kole, lepo nema šta.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 29 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 29)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •