slazem se potpuno ! Fenomenalno skijanje, vreme, staze perfektne !
Temu, Alpino i staze na gleceru i Ponte di Legno-u (Carne d' Aola npr.) su meni bile najbolje !
slazem se potpuno ! Fenomenalno skijanje, vreme, staze perfektne !
Temu, Alpino i staze na gleceru i Ponte di Legno-u (Carne d' Aola npr.) su meni bile najbolje !
Checking the resort webcams for new snowfall each morning for six weeks prior to travel is essential. Getting eight inches overnight brings a smile to the face and leaves you with a contented feeling all day. Getting half a metre may leave you feeling dizzy and unable to work.
bebane hvala sto si nam poslao video
Ko je danas gledao 20tu etapu Giro-a mogao je malo uzivati u lepim predelima bar zasad meni nedostiznih italijanskih alpa.
Naravno uz Livigno i Bormio
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
uživanje je bilo dodatno jer je Basso pobedio.
Da li neko moze da mi preporuci dobar i jeftin smestaj?
Treba da 10. decembra idem na skijenje u passo tonale pa me interesuje da li u tom
periodu, pored tonala, ima snega makar i vestackog na susednim ponte di legno i temu ?
Ponte di Legno i glecar Presena sigurno ce ti raditi u tom periodu.
Uz Tonale (i besplatan ski pass u terminu 10.12.) imaces odlicno skijanje!
Ponte di Legno ima 2-3 lepe crne staze, Tonale ima 3 odlicne crvene staze (mada na suprotnim stranama skijalista) i Presena je svakako dozivljaj za sebe (mada ovde _mozda_ u tom terminu ne bude radila crna staza ispod gondole, vec samo gornja staza na glecaru, na 3000mnv).
Sve u svemu - Tonale je lepa skijaska destinacija. Ako volis freeride, bices cak odusevljen...
Imaces snega i radice sve staze, veruj mi imam iskustva
Decembar 2008 godine u samom Tonale-u bilo je preko 3m snega. Ako bude nedostajao prirodni u Ponte di Legno i Temu bice vestackog. Slobodno se opusti i uzivaj.
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)