Strana 9 od 23 PrvaPrva ... 789101119 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 81 do 90 od 221

Tema: Isola 2000 & Auron

Junior Member
    Datum registracije
    07.12.2009

Podrazumevano

Ako ne bude snega u januaru na Alpima nece ga biti nigde. Ako tako razmisljamo ne treba ni da idemo tamo. Nego mene interesuje koji je ski centri bolji Isola&Auron ili Risoul&Vars. Pa ako je neko posetio oba nek napise koju rec. Poozzz svima

Senior Member
    Datum registracije
    23.12.2008
    Godina
    41

Podrazumevano

moze,moze.... i mene zanima misljenje nekog ko je bio na oba mesta?

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Evo danas sam zvala ski bus i rekli su da ima puno ljudi zainteresovano za Isolu a mnogo manje za 3D. Razlog više da idem u 3D!!!
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Junior Member
    Datum registracije
    23.10.2010

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sunCica Pogledati poruku
    Evo danas sam zvala ski bus i rekli su da ima puno ljudi zainteresovano za Isolu a mnogo manje za 3D. Razlog više da idem u 3D!!!
    Evo malo odgovora iz prve ruke>http://www.webcam-ski.com/interfaces...ramique#depart

Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Najverovatnije ću ove zime ipak doktorirati Isolu&Auron (provesti tamo dve nedelje), ipak je za prvo skijanje u Francuskoj to sasvim zadovoljavajuće (sve ostalo nigde nema drveća, zbog visine naravno, ali ja nisam navikla na široke staze bez drveća), a i cena je ok a ostalo ću kasnije taman kad malo unapredim svoje skijanje.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sunCica Pogledati poruku
    (sve ostalo nigde nema drveća, zbog visine naravno, ali ja nisam navikla na široke staze bez drveća).
    Pa u pravu si, totalna je dezorjentacija na skijama, ako nema kakav sumarak i sa lijeve i sa desne strane staze. kad sidjes sa lifta ne znas da li bi lijevo ili bi desno. uzas.
    sto bi balasevic reko; 'plasim se tolkog prostora mozda se negde izgube moje iluzije'

Senior Member
    Datum registracije
    23.12.2008
    Godina
    41

Podrazumevano

kakvo je naselje izola? auron? moze neko poredjenje sa kopaonikom ili val torenom....

Junior Member misabg avatar
    Datum registracije
    17.03.2010
    Godina
    45

Podrazumevano

Isolu je tesko porediti sa Kopom, pretpostavljam i sa Val T. Tamo ces naci nekih 120 km staza (Auron 130) i to je to. Preko puta hotela u kome su smesteni svi koji odavde idu se nalazi nesto sto podseca na trzni centar i tamo je sve. Sva "desavanja" su tamo. Unutra ces naci prodavnicu, par kafica, restorana, apoteku, nekoliko radnji sa ski opremom i ski rent. Dobra stvar u celoj prici je blizina Nice do koje moze da se skokne za 1e. Znaci postoji mogucnost organizovanja odlaska do Nice i Monaka posle skijanja sa nocenjem u nekom jeftinom hostelu u Nici i povratka ujutru na skijanje u Isolu.
    Na Kopu imas mnogo manje staze, ali mnogo vise provoda, dok je ovde sve obrnuto. Uz dobro drustvo bih uvek izabrao Isolu i Auron pre Kopa!
    Nadam se da sam vam malo pomogao

Junior Member
    Datum registracije
    05.12.2008
    Godina
    42

Podrazumevano Isola

Do sada sam bio dva puta u Fr, prvi put u 3D (Les Menuires) sa drugarima a prosle sezone sa devojkom i jos jednim parom u Isoli. Moram da napomenem da sam isao u drugoj polovini marta i uhvatio morsko sunce dok je sneg bio pristojno cvrst veci deo dana.Sta da vam kazem, u Isoli sam doziveo zimovanje zivota. Iako je 3D neprevazidjena sto se tice staza i citave grandioznosti, iako Kopaonik ima svoje cari, Isola je tako opusteno mesto da nemam reci, pravo mesto za odmor, skijanje i uzivanje. Odlicne i super sredjene staze, citavo mesto je dolina tako da nisam osetio ni dasak vetra, ima drveca (ne bas kao na Kopu ali...), jeftino u poredjenju sa 3D (u 3D coca-cola 5 evra, Isola 3 evra, kafa 2,5 evra, jeftino kuvano vino, happy hour i to sve na samoj stazi, rucak 30 prema 20 evra itd.). Da dodam da me je Auron odusevio, odlican je, cak i bolji od Isole ali je smaranje put autobusom tako da sam isao samo jednom. Jos jedan faktor je da je drustvo u autobusu bilo super, extra ekipa. Isola je bliza od Tri Doline, jeftinija je, a poslednjeg dana je i poseta Nici (jos jedan lep detalj).
    Ipak i pored ovog iskustva mislim da prvi odlazak u Francusku treba da budu Tri Doline jer je to neki novi svet, kao da nije na onoj planeti na kojoj mi od rodjenja zivimo. Pa ako vise ne budete imali prilike da odete, svakako ste najvece cudo videli. Posle toga zavolite skijanje u Francuskoj.
    Ukoliko neko misli da je Isola losa, takodje se grdno vara i to ne treba propustiti, pogotovu ako je godina slow i ako se nema bas para.
    Ja ove godine idem u Tignes (i naravno Val D'Isere) ali na zalost januara (takav je posao, ni ja ga ne volim ), to je odluka od prosle godine, a necu se smiriti dok ne obidjem sva veca skijalista.
    Pozdrav!

Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od crci Pogledati poruku
    necu se smiriti dok ne obidjem sva veca skijalista.
    Ni ja ali ovog januara ću doktorirati Isolu& Auron pa posle gde me skije ponesu ...

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •