Strana 138 od 719 PrvaPrva ... 3888128136137138139140148188238638 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.371 do 1.380 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Tadija_91 Pogledati poruku
    Ove godine urađeno je još 20 kilometara sistema za veštačko osnežavanje, što znači da je 75 odsto staza i veznih puteva pokriveno veštačkim snegom.Za sada nisu još pokriveni Gobelja i staze prema Brzeću, što je u planu za narednu godinu, a nastavljeni su radovi na antierozivnom uređenju, kazao je Skorić.
    Ovo boldovano mi je najinteresantnije, očigledno da se neće držati EcoSign plana k'o pijan plota - što je u ovom slučaju jako pohvalno - ako osneže te staze i urede ih - to je onda jedan veliki plus - tako će Kopaonik dobiti jedan veeeeliki spust - tj. dužu stazu .

Born to ski Bojan87 avatar
    Datum registracije
    20.09.2005
    Godina
    38

Podrazumevano

Kada kazu staze ka brzecu, pretpostavljam da misle da gvozdac, ledenice i knezeve bare. Sumnjam da misle na bele reke

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    50

Podrazumevano

Pa logično je Bele Reke, pošto one idu do Brzeća, mislim da bi se za Gvozdac izrazili drugačije .

Member braneso avatar
    Datum registracije
    30.09.2010
    Skije / Bord
    Rental :(
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od wlad Pogledati poruku
    ako osneže te staze i urede ih - to je onda jedan veliki plus - tako će Kopaonik dobiti jedan veeeeliki spust - tj. dužu stazu .
    ... a da li znaš šta je sa prelaskom puta kod Jarma? Nešto je Dinkić govorio da bi tu da produže stazu, samo mi nije jasno kako... Da li će izmestiti put ili nešto drugo?...

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    50

Podrazumevano

Taj put će od ovih novih apartmana na Jarmu biti samo "letnji" - u budućnosti kada naprave "obilaznicu" i ostale žice - pogledaj Master Plan razvoja Kopaonika - tamo je sve ucrtano...
    (master plan imaš okačen na ovom sajtu - pod ski centrom Kopaonik potraži)

Ski legenda
    Datum registracije
    10.08.2006
    Godina
    51

Podrazumevano

još 1 dokaz koliko je Kopaonik sranje - slovenci ga imaju u regularnoj ski agencijskoj ponudi: http://www.skifun.si/smucanje-srbija.htm

Pa kažu:

Srbija

Doživeli boste prijetno presenečenje!Nove smučarske naprave, odlični hoteli na smučišču, pregovorna gostoljubnost domačinov, da o čevapih sploh ne govorimo!

Še 5 razlogov za:
    - odlična smučarija izven urejenih sm. prog
    - dobre snežne razmere
    - prijetni hoteli z odlično kulinariko
    - čevapi in ostale dobrote srbske kuhinje
    - nepozabno nočno življenje

p.s. izredno nizke cene !

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39

Podrazumevano

Sve to stoji, samo treba doci do kopaonika.

Member braneso avatar
    Datum registracije
    30.09.2010
    Skije / Bord
    Rental :(
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od barrcode Pogledati poruku
    još 1 dokaz koliko je Kopaonik sranje - slovenci ga imaju u regularnoj ski agencijskoj ponudi:
    ...ja ne znam šta ti sa ovim dokazuješ ???

Ski Fanatic zloglasni avatar
    Datum registracije
    27.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 World Cup SC
    Godina
    43

Podrazumevano

Ja mislim da je to bio ironican osvrt na nase kudjenje kopanika i kako nista nevalja pa sada ispade da nije tako jer ga nebi slovenci imali u ponudi da je los.

Prvo nije iznenadjujuce da ga imaju u ponudi sobzirom da je bolji od vecine njihovih skijalista i u rangu sa najboljima koje imaju ali zasto bi vozili do kopa kad imaju mnogo blize mnogo bolje je pravo pitanj? Pretpostavljam da razlog nije u ceni vec u cinjenici da se stranci mahom dobro provedu kod nas i dobro nakrkaju.Dakle odgovor verovatno lezi u tradicinalnom gostoprimstvu nasih ljudi,odlicnoj hrani i nocnom zivotu koje kop nudi.Isti razlozi su uticali i na reportazu lika sa skijanje.hr zahvljuaci kojem su mu staze na kopu bile i duze i sire i strmije a liftovi najbrzi u okruzenju i sa najkracim linijama,a kvalitet snega na glecherskom nivou .Salu na stranu to je svakako ozbiljan adut koji kop izgleda i dalje ima (pretpostavljam posto nisam bio zadnjih par god) i koji je mnogima bitniji od raznoraznih brojki vezane za duzinu staze,visinsku razliku i ostalo

Drugo,za kop se moze reci da je sranje za ljude kao sto sam ja a cini mi se i vecina ljudi na ovom forumu kojima je skijanje u prvom planu a sve ostalo sto propratno ide u drugom.Drugim recima kad sam na skijanju nista ne moze da mi pokvari uzitak ni lose vreme ni hladna voda na tusu ni mali apartmani ni smrdljivi recepcionar koji me mrko gleda...jescu sarme 7 dana ako treba 3x dnevno i vikati kao u onom vicu TO SARMA svaki dan.

Za pocetnike,porodice sa klincima i ljude koji idu na planinu da se nadisu svezeg vazduha i malo odmore mozak a skijanje dozivljavaju kao propratnu rekreaciju kop je idealan.idealan je i za vikend ili dnevnu destinaciju i dodatno brusenje tehnike i tako ga treba i shvatiti.Ocigledno je idealan i za nocni provod tako da treba razumeti i ljude koji idu iz tog razloga.

Ako ga pravilno shvatite vise ce te i uzivati u njemu.

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39

Podrazumevano

Cekajte bre malo, ono djubre i krsh sto su bili prosle godine je kako su Srbi tradicionalno gostoprimivi?

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •