Ma ovi u Sport Impulsu pojma nemaju.
Na primer svidele mi se pantalone i da ih kupim a oni uvezli samo regular size, sto za malo vislje ljude dodje nogavica do iznad zgloba.
Sad ih jurim po EU.
Pozdrav
kasnim godinu dana u svezi rasprave o komadiću plastike na skijama koji jede,ublažuje,vibracije. Mislim da tu ima istine.Uzmite teniski reket koji ima na žicama onaj mali kvadratić,plastični,razlika je ogromna naspram onoga koji ga nema.Taj mali komadić plastike poništava vibracije,mana mu je šta se gubi osječaj,ali lakat više ne boli.
Daj link na raspravu ili pojasni o kakvom komadiću plastike je riječ. Više od 20 godina skoro svi proizvođači skija uvode razne "revolucionarne" sisteme za ublažavanje vibracija i na kraju se sve vraća na staru, provjerenu i nezamjenjivu sendvič konstrukciju skija bez ikakvih dodataka.
^^^^^
upravo tako ne kupuj skiju ako ne dobijes sendvic uz istu![]()
upiši:antivibro tenis u tražilicu
ja stavlja na žice svoga reketa,igrao,rekreativno,krivo udarao,teniski lakat dobio,stavio na dvije srednje žice u reketu,pri dnu udarne površine,to neda vibraciji da preko drške reketa tuče u lakat.par eura košta,al izgubiš osječaj-Možda je tako i kod skija,manje vibriraju al ti daju i manje informacija.Link bi ti stavija kad bi zna![]()
passionetennis.asiafreeforum.com/attrezzatura-abbigliamento-ed-accessori-f151/antivibro
articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-89747415-skies-carving-salomon-equipe10-l168-csist-prolink-antivibra-_JM
da li mi neko moze reci gde se u Beogradu prodaju Nordica i North face oprema, kao i da li je Spyder u Beosportu istinski spyder?
Hvala unapred
Nordica se prodaje u Saltu M. na Banovom Brdu, North Face u Sport Impulsu.
Za Spyder u Beosportu bih rekao da je pravi. Nema veze sa onim "domacim" Spyderom, a u Francuskoj prosle nedelje sam video nekoliko modela identicnih onim koje je BS izlozio na sajmu.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)