poust je od 1-11 novembra, ili decembra? Ako je decembar, i nije neki problem, moze jos i snega da bude tih dana uz malo srece.
poust je od 1-11 novembra, ili decembra? Ako je decembar, i nije neki problem, moze jos i snega da bude tih dana uz malo srece.
Jel u tom SS rade one morske krave iz soutpharka? Plutaju u rezervoaru, i spajaju lopte sa idejama "ski pas - samo na kopu - popust".
Da li je ikada, ikome, bilo isplativo da uzme sezonski ski pas na kopaoniku?!
Prosle godine je bio oko 600e, ili 550e? Ceo januar nije bilo snega, za novu godinu je bilo samo blato, i nesto malo bljuzgavice na KG? U februaru kad sam bio, bila je bljuzgavica i magla non stop. Posle ne znam, jer sam proveo mart i aprli na drugom mestu.
Kad se saberu svi ti dani kad moze da se skija (na dobrom delu ako ne na svim stazama) zar nije isplativije uzeti nekoliko onih najduzih (14 dana?) za redom?
Po hiljaditi put cu reci, sezonski ski pas treba da kosta 300e ako se sracuna odnos sezonskog / nedeljnog u evropi, ili treba da kosta 150e, ako se uzme americka logika.
Ko prvi vidi sneg na Kopu, najvise ce skijati.![]()
a radovi jos nisu zavrseni!!!
EEEEE to nije dobro
History is made by those who dare to break the rules.
Završiće 1000%, ako ne bi završili, i počeli sezonu bez KGBa mogli bi da se ubiju.
(čak su ove godine počeli neuobičajeno rano - nego rade 3 žice u isto vreme - a završen je veći deo u %tima iako ne izgleda tako)
Dobro ljudi ajde da se organizujemo za te ski pasove od 1-11. decembra
Oce neko da sedne u kola i da ode? Meni bi trebao jedan porodicni paket. 10 dana za 20k dinara - isplati se i kola da upalim da odem dole na pola sata...
Biće skijanja za 1 decembar pa tada može i da se uzNe jeVtin ski pass...
Izmenio/la wlad; 21.10.2010 u 20:37.
Ako bude snega od 1-11 dec što da idemo na jedan sat mozda i vikend ili čak jedan dan sa SkiBus-om.
Pa lepo prvo ovosezonsko sijanje i ušteda na ski kučetu...
Samo da vidimo ta će biti sa snegom...
Možda je već napisano, ali da ne čitam stotine strana ove teme ... Da li neko zna na kojim je stazama urađeno veštačko osnežavanje u odnosu na prošlu godinu?... da li su postavljeni topovi na malom karamanu?
Poz.![]()
Trenutno je 12 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 12)