Strana 37 od 154 PrvaPrva ... 2735363738394787137 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 361 do 370 od 1539

Tema: Aktuelnosti sa Jahorine (ARHIVA)

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Taj ski centar je bio primer,sta ste zapeli za njega. Kazete kako skijate po AUT pa sad zapeli za njega. Ima jos desetine centara gde ski pas ne prelazi eur20 i neki od njih su i veci od Jahorine.

Ja zuvim u AUT vec 10god i dobro znam kolike su cene ski pasa i isto zato i znam zasto vec zadnjih 7 nisam skijao na jahorini.
    Bas zbog cena i usluge koja se nudi. Uprava je cigan do cigana ,samo se gleda kako brzo da se zaradi. Zice se pale i gase kad se njima svidjka kao magla je ( to se u evropi i svetu beas neradi tako) pa zicara radi s 1/10 potencijalne brzine i tako jos dalje da ne naprajam sta je sve i kako. Hotel nice jedan do drugoga a zice iste putanje imaju od 84.

Jahorina je preljepa i uvek cu je voleti jel sam gore naucio skijati ali ona bi mogla biti svetski ski centar samo da u njenoj upravi ne sede kreteni koje sede
    History is made by those who dare to break the rules.

i-a, i-a...
    Datum registracije
    03.02.2006
    Skije / Bord
    Atomic Nomad Blackeye
    Godina
    44

Podrazumevano

Pa dolazi i njima polako iz dupeta u glavu, vize, konkurencija. Svjetski centar tesko da ce ikad biti, mislim da je ipak malo premalena, ali ako uspiju da zavrse zasnjezavanje, za 30KM mi odnos cijena-kvalitet zvuci sasvim OK.

Nego, zna li ko gdje ima u Svajcarskoj za ispod 40E?

Member
    Datum registracije
    29.12.2004
    Godina
    45

Podrazumevano

He, he, pa naskijat ces se ti u Svici ... jesi li gledao na bergfex.com ?

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Verbier je tačno 40e/dnevni (54chf), verovatno onda ima i niže .

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Ne želim da glumim moderatora, ali mislim da je bolje da se držimo teme. Ovde je riječ o aktuelnostima s jahorine a ne o cijenama u CH i AT. Ipak, nećete se ni u Švici skijati na planini sa sličnom infrastrukturom ispod 30€. Prema tome, kao što već neko reče, jahorina nikada neće biti svjetsko skijalište, ali kada završe sa svim predviđenim, uz ovo što su već učinili, odnos cijena-kvalitet ostaje na zadovaljavajućem nivou, u nadi da se cijene neće drastično promjeniti.

Member
    Datum registracije
    29.12.2004
    Godina
    45

Podrazumevano

Ma niko i ne zeli da poredi Jahorinu sa 3 doline ili sl., te daje negativne komentare...
    Samo je stvar u tome da je steta sto se zbog mnogo "domacih" gluposti postojeci resursi ne koristi na najbolji moguci nacin, sto koci Jahorinu da postane konkurentna u u svojoj klasi.....
    No posto dolazi vizna liberalizacija, a samim time i kraj "monopola", nadam se da ce trzisna ekonomija uciniti svoje i natjerati domace "budze" da malo vise brinu o klijentima..... na opste dobro i Jahorine i svih nas koji volimo skijanje.

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od farmaceut Pogledati poruku
    Ma niko i ne zeli da poredi Jahorinu sa 3 doline ili sl., te daje negativne komentare...
    Samo je stvar u tome da je steta sto se zbog mnogo "domacih" gluposti postojeci resursi ne koristi na najbolji moguci nacin, sto koci Jahorinu da postane konkurentna u u svojoj klasi.....
    No posto dolazi vizna liberalizacija, a samim time i kraj "monopola", nadam se da ce trzisna ekonomija uciniti svoje i natjerati domace "budze" da malo vise brinu o klijentima..... na opste dobro i Jahorine i svih nas koji volimo skijanje.
    Tacno tako

skibuldozer bojan avatar
    Datum registracije
    23.12.2004
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
    Taj ski centar je bio primer,sta ste zapeli za njega. Kazete kako skijate po AUT pa sad zapeli za njega. Ima jos desetine centara gde ski pas ne prelazi eur20 i neki od njih su i veci od Jahorine.
    Ajde mi navedi gde su ti centri, meni oči ispadoše od traženja takvih na bergfexu i ne nalazim ih, otvorio sam temu sa istim pitanjem u delu austrijskih centara pa može odgovor tamo
    Izmenio/la bojan; 17.10.2010 u 07:42. Razlog: error in typing message

Jahorina
    Guest

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Sta ima novo gore. Sta je s sistemom za vestacki snjeg? Hoce biti u funkciji do pocetka sezone? Ima li se uopste i nekih ideja kad bi poceli sezonu? Hoce opet cekat novu god?

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •