Austrija jeste skuplja (mozda cak i duplo), ali trenutno nudi puno vise, i mislim da se isplati platiti.
Naravno, nemam nista protiv Jahorine, i zelim da se se razvije, ali mislim da nas mentalitet cini neke u svijetu normalne stvari nemogucim....
Prosle godine sam bio u prilici da "derem" skije pred kraj Ogorjelice na kamenju velicine teniske lopte.... a snijega sa strana po 2m.... pa zar niko od nadleznih nije cuo za lopatu (za to jel te ne treba neko veliko ulaganje....) ili je to sramota rucno skloniti kamenje i nabacati malo snijega na kriticne prevoje?
Isto tako, izgleda da je skupo ubosti par drvenih stubova i napraviti kvalitetne putokaze/obiljeziti staze....
Sto me takodje iznerviralo, kada uredjuju staze, ratrak izgleda prodje samo 1-2x, i ispegla zonu siroku 5 metara.... pa se do 11h na tom djelu "staze" naprave hupseri/led, a sa strane 100m siroko i te se skija kroz neutaban snijeg...jel se stedi na dizelu ili....?
Generalno, kod nas skijalista najvise "padaju" na sitnicama koje se na zapadu (Austriji/Sloveniji) u skijalistima slicne velicine veoma sredjene. I to po meni vrijedi te razlike u cijeni.
Ne zelim da pljujem po svome, ali neke stvari i poteze rukovodstva skijalista jednostavno ne mogu shvatiti....evo i ovi ski topovi, dobro da se nisu sjetili da ih postavljaju u januaru.
Naravno, i ove godine cu otici na Jahorinu, ali zao mi je sto prije dolaska u glavi moram da "spustim" ocekivanja na puno nizi nivo...

Originalno postavljeno od wlad
 Originalno postavljeno od wlad

.
.
 Vise se isplati skijati u Inostranstvu u svakom pogledu ali jos jednom ko sam ja da im sudim.
 Vise se isplati skijati u Inostranstvu u svakom pogledu ali jos jednom ko sam ja da im sudim.  
						 History is made by those who dare to break the rules.
 History is made by those who dare to break the rules.