Drago mi je sto ste se lepo proveli. I ja bih voleo da jednom tako u cugu obidjem bivsu Jugu.
Nego, zanimaju me utisci iz Albanije. I nama iz "Zemlje treceg sveta" ona zvuci kao treci svet, pa jel su to samo predrasude ili...
Pozz
Drago mi je sto ste se lepo proveli. I ja bih voleo da jednom tako u cugu obidjem bivsu Jugu.
Nego, zanimaju me utisci iz Albanije. I nama iz "Zemlje treceg sveta" ona zvuci kao treci svet, pa jel su to samo predrasude ili...
Pozz
Lepa, ali vrlo štrokava zemlja...gde svi voze mercedes (izgleda da su pokupovali sve mercedes totalke u EU) ....imaju promet u kaosu (ali im je asfalt-dok ga ima-mnogo bolji nego u Makedoniji).....avtocesta Tirana-Skhoder tatalno u k....u......deru životinje i prodaju meso na +25.....Ganci prose svugdje i ako im nedaš koji cent lupaju po staklima....kaos.....bio sretan kad sam bio došao u Ulcinj...Crna Gora posle Albanije zaslužuje u potpunosti naziv "prve zvanično proglašene ekološke zemlje na svetu"...![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)