Rezultati 1 do 4 od 4

Tema: Iznajmljivanje vrhunskih skija?

1337 Petar avatar
    Datum registracije
    12.12.2005
    Godina
    37

Podrazumevano Iznajmljivanje vrhunskih skija?

Dakle, kao shto naslov kaze, zanima me gde, po mogucstvu u Beogradu, mogu da iznajmim vrhunske (po meni) skije tipa Atomic SX9, SX11, SL9, SL11 (neshto od navedenog). Ako ovako neshto uopshte postoji, poshto ove sezone nemam para da kupujem kompletnu opremu.

Super Member pop67 avatar
    Datum registracije
    27.06.2005
    Skije / Bord
    Elan Mag Fire 10
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Petar
    Dakle, kao shto naslov kaze, zanima me gde, po mogucstvu u Beogradu, mogu da iznajmim vrhunske (po meni) skije tipa Atomic SX9, SX11, SL9, SL11 (neshto od navedenog). Ako ovako neshto uopshte postoji, poshto ove sezone nemam para da kupujem kompletnu opremu.
    Ja rentiram opremu ali nazalost nemam u ponudi nista od napisanog,ali imam ATOMIC BETA RACE 9.22 sa Atomic plocom i R 3 10 takmicarskim vezom,a imam i Atomic Herman Mayer sa Salomon S850vezom!Pozdrav,POP

1337 Petar avatar
    Datum registracije
    12.12.2005
    Godina
    37

Podrazumevano

Ok, vrlo verovatno i to odgovara, jer sam Beta Race 9.22 ranije vozio, i odlichne su skije. Da li mozesh da mi kazesh cenu za kompletnu opremu (daske, vezovi, cipele, shtapovi), za 9 dana? Uzimao bi tu opremu verovatno 2 puta, jednom 6-og januara, pa posle 27 ili 28. Pozdrav.

Super Member pop67 avatar
    Datum registracije
    27.06.2005
    Skije / Bord
    Elan Mag Fire 10
    Godina
    58

Podrazumevano

Samo se javi sutra ili danas

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •